I gårsdagens første del af den spanske Super Cup trak Real Madrid det længste strå og kunne juble efter en 3-1-sejr. Intet er dog afgjort, eftersom, der spilles returkamp på Camp Nou meget snart. Barcelona-holdets midtbanegeneral Sergio Busquets mener, at den catalanske storklub har brug for forstærkninger, men ikke på grund af nederlaget.

Af David Paris

Erneste Valverdes mandskab kunne i går køre tilbage til Catalonien med et 3-1-nederlag i El Clasico-opgør mod Real Madrid. Klubben har solgt Neymar til Paris Saint-Germain. En handel, der gjorde den brasilianske landsholdspiller til den dyreste i historien nogensinde.

Zinedine Zidanes Real Madrid-mandskab nettede 3 gange. Først lavede Pique et selvom, så nettede holdets supterstjerne Cristiano Ronaldo til 2-1 og modtog derefter det røde kort, først et gult for at tage trøjen af og siden et gult kort for film. I kampens døende minutter nettede Sergio Asensio til 3-1, som blev slutresultatet.

Den spanske midtbanespiller udtalte følgende, umiddelbart efter nederlaget til Real Madrid i går aftes:

“Vi har brug for dem, de nye spillere, fordi du er nødt til at forny tingene. “
Det er meget svært, men vi kommer til Bernabeu i den hensigt at komme tilbage. Vi ser ikke efter undskyldninger. Vi bruger ikke undskyldninger.”

“Det er en skuffelse for alle de fans, der så kampen. Det er en situation, som vi har prøvet før og vi har i fortiden bevist, at vi kan komme tilbage og vinde på Bernabeu.
De sportslige resultater skal nok komme. I første halvleg, gav vi et meget godt indtryk. Det selvmål fra Pique sårede os meget.”