Der er sommerferie over fodbolden og det betyder, at der bliver handlet spillere mellem de forskellige klubber og dermed håbes der på at forbedre den nuværende trup, således, at man kan forbedre sidste sæson resultater. For at opnå det, tager de fleste hold på en pre-season-tur til et eller andet eksotisk sted, ofte USA eller Asien og det er netop, hvad både Arsenal og Chelsea har gjort.

Af David Paris

De to Premier League-klubber Arsenal og Chelsea er rejst til Asien, nærmere bestemt Kina og hovedstaden Beijing, hvor de i dag har krydset klinger. De to London-hold spillede en træningskamp mod hinanden i deres pre-season-tur og den endte med en komfortabel sejr til The Blues, som Chelsea også kaldes.

Lacazette

Første nettede den brasilianske kantspiller Willian til 1-0 efter 40 minutters spil og kun to minutter efter kunne han se holdkammeraten, Michy Batshuayi score til 2-0, med assists fra N’Golo Kante. 5 minutter inde i anden halvleg var den unge angriber så på pletten igen og fik netmaskerne til at plafre for anden gang i kampe. 3-0, som også blev kampens resultat.

I halvleg skiftede Arsenal-træner Arsene Wenger en hel del. Ind kom midtbanespilleren Coquelin, midterforsvareren Koscielny, Elneny, Danny Welbeck og Oliver Giroud.

Det samme valgte den italienske træner Conte at gøre med sit Chelsea-mandskab, dog ikke i samme grad. Målmanden blev udskiftet og ind kom nyindkøbet Willy Cabellero, ligesom Loic Remy blev sat på banen sammen med Lewis Baker, Tomori og Kenedy eller godt en times spil.

Danske Andreas Christensen kom på banen med 12 minutter tilbage sammen med holdkammeraterne, Kalas, Pasalic, Scott og Clarke-Salter.