Celta Vigo spillede en skidt kamp på udebane mod Espanyol, der sikrede sejren allerede i første halvleg. Heldigvis var der glæde at spore for Pione Sisto.

Han stod nemlig for udeholdets eneste scoring i 1-2 nederlaget til Espanyol i Primera Division.

Både Sisto og Daniel Wass var en del af startopstillingen. Emre Mor og Andrew Hjulsager blev skiftet ind undervejs i kampen, så der var en masse dansk islæt rendende rundt i Barcelona mandag aften.

SE OGSÅ: Tyve på spil i Fremad Amager: Dét har indbrudstyvene stjålet

Espanyol tog hurtigt føringen efter 10 minutter. Den scoring stod Gerard Moreno for, da han trykkede fladt af udenfor feltet, uden chance for Sergio Álvarez i Celta-målet.

Det næste mål kunne Álvarez dog godt have gjort noget ved. Pablo Piatti afsluttede fra venstre side af feltet, og bolden passerede fladt Sergio Álvarez. 2-0 til hjemmeholdet.

SE OGSÅ: Messis rating: Sådan har han udviklet sig i FIFA

Gæsterne vågnede op i starten af anden halvleg. Med 20 minutter tilbage af kampen, kunne Pione Sisto bringe lidt spænding ind i opgøret, da han med et skud fra kanten af feltet kanonerede den i mål.

Men det slutter 2-1 til værterne, der dermed får sin første sejr i denne sæson, og bringer sig op på fire point. Celta Vigo derimod har ét point mindre, med tre nederlag og en enkelt sejr. Der er spillet fire runder af Primera Division.