Den nye sæson er for alvor i gang. Klubberne har allerede spillet deres første kampe og er altså kommet i gang med den nye sæson. En ny sæson betyder også ny landsholdsfodbold. I denne weekend er der for første gang landsholdspause i den nye sæson og i går var Englands landshold i aktion. Kampen endte 4-0 til England, læs her, hvad træneren sagde umiddelbart efter kampen.

Af David Paris

Den engelske landshold var i går aftes i aktion mod Malta – en kamp som endte 4-0 til favoritterne fra England, men sejren blev først sikret med 5 minutter tilbage af kampen, hvilket ikke behagede de engelske fans, der buede spillerne ud efter 1. halvleg.

Det tog England 53 minutter at få huld på bylden. Danny Welbeck var manden der gjorde det og efter 85 minutter, 90 og i overtiden kunne de engelske fans også juble.Den engelske landstræner Gareth Southgate fortæller følgende om situationen:

“Atmosfæren på stadion: du er nødt til at vise noget ægte mod for at holde fast i fansene. Vi må acceptere, at kampen i aftes ikke lagde op til tidlige mål. Af den grund råbte de buh af os. Men det er en del af at bære landsholdstrøjen. Du skal håndtere det. Hvis Tyskland havde spillet her, ville vi se på scoretavlen og se 4-0 og så havde de ikke buet.

Det er det, vi har lavet i sidste ende, der tæller. Det tog et stykke tid at score målene, men vi dominerede spillet. Over 70 procent af boldbesiddelsen. Jeg forstår reaktionen, men vi skal være fokuserede som en gruppe. Mandagens kamp vil være helt anderledes. “

“Jeg har set det kan ske; at fans råber buh af deres eget hold. Fra vores synspunkt skal vi fokusere på at holde os til planen, forblive rolig. Jeg forstår hvorfor det skete. Jeg forstår, at hvis vi ikke scorer tidligt, så bliver kampen meget anderledes.”