Fodbold Rebounder

Så er den her, Fodbold Rebounder guiden.  En rebounder er den ekstra fodboldtræner, som så mange spillere og trænere har sukket efter, den ekstra mand, som kan træne holdet eller den enkelte spiller, som kan bruges i baghaven, i klubben eller på fritidshjemmet. Det er lige meget om du er topprofessionel eller du er helt nystartet, Fodbold Rebounderen kan være en del af din træning.

Anmeldte rebounder fodboldmål

Det kan man med en fodbold rebounder

Fodbold Rebounderen giver dig mulighed for at træne alle de øvelser, som der skal til for at blive bedre til fodbold. Fodbold Rebounderne er et glimrende redskab hvis du som målmand vil træne reflekser, hvis du vil træne hovedstød, førsteberøringer, tæmninger eller vil slå indlæg som kommer tilbage, så du kan træne modtagelser og vendinger. Her er muligheden for at træne alle de øvelser, som du kan tænke på med en Rebounder. Enhver klub og fodboldspiller med ambitioner vil se, hvor meget man kan rykke sig med Fodbold Rebounderen som ekstra 12. mand til at finpudse evnerne. Fra børneholdene til topholdene verden over vil det være som at have en personlig træner, og hvem ønsker sig ikke det.

Se videoen nedenfor for at se nogle af de mange muligheder, der er med en fodbold rebounder:

Rebounders er en ny opfindelse

Rebounderen findes i næsten alle størrelser og priser; fra den billigste, men alligevel meget brugbare til ca. 400 kroner, til den dyre, som koster mere end ti gange så meget. De dyreste modeller bliver brugt i rigtig mange professionelle fodboldklubber over hele verden. De nyeste modeller er alsidige på en måde, som man ikke har set med dem, som tidligere har været på markedet. Fra de første global goals, som kom til klubberne i starten af 00’erne, og som blev brugt til de var slidt i stykker og til de Fodbold Reboundere, som man kan købe i dag, er der sket kvantespring i udviklingen og i kvalitet samt anvendelsesmulighederne. Fælles for alle modellerne er at de er lette at flytte og lavet i holdbare materialer, som kan tåle høj belastning, som der kommer efter mange timers leg og træning.

Find den rigtige type til dit behov

Der er mange varianter at vælge imellem fra de små, som har målene 86×86 centimeter, som er velegnet til børnetræning, til baghaven og til institutioner, til de helt store som måler 164×164 centimeter. De største kan bruges til professionelle fodboldspillere i selv de største klubber i verden. Alle kan de meget let indstilles i forskellige vinkler til at få en varieret træning, det være fodbold, håndbold, volleyball, ja næsten alle boldspil vil vore Rebounder trænere kunne bruges til.

Store klubber som Barcelona og Bayern München, for bare at nævne to store klubber, har allerede taget fodbold Reboundermålene til sig, og de er begge fortalere for brugen af Rebounderne til træning, selvtræning og for at dygtiggøre spillerne i alle aspekter af fodboldspillet.


 

Solid Rebounder (mest købte)

EXIT rebounders

exit rebounder
Find EXIT model Medium her
Find EXIT model Large her
Find EXIT model XL her

EXIT-serien består af tre forskellige størrelser af mål, det mindste er meget velegnet til selvtræning hjemme i haven, til leg og træning. Der er timers leg og sjov med den lille model som kan vinkles i forskellige grader for at få trænet forskellige øvelser.

Den midterste i EXIT-serien er 124×124 centimeter, og den større flade at arbejde på giver flere muligheder for at vinkle og dreje bolden for at få bolden tilbage i tilsvarende vinkler. Den større flade giver mulighed for at få brugt Rebounderen til mange slags boldspil.

mobil rebounderDen største i EXIT-serien har målene 164×164 centimeter, og som de mindre er den lavet i en god kvalitet med pulverlakeret galvaniseret stål med en sort lakering som er holdbar. De store kan indstilles i ti forskellige vinkler fra 35 grader til 90 grader, alt efter hvad man skal træne, og det giver flere muligheder end de mindre, alene på grund af størrelsen på de forskellige vinkler, vil der være mange øvelser, som kan være med til gøre træningen både sjov og spændende.

Nettet på alle modellerne i EXIT-serien er lavet i en god kvalitet med stramme elastikker, som sikrer bolden kommer hurtigt tilbage og er med til at sikre mange timers træning. Alle tre modeller kommer også med nogle kraftige pløkker, som kan slås ned i græsset og holde stativet til Rebounderen fast, så den ikke rykker sig, når man bruger den i timevis.

Find EXIT model Medium her
Find EXIT model Large her
Find EXIT model XL her


 

Den billige Rebounder

Stiga fodbold rebounder

Find Stiga Kicker 100 x 100 cm her (Udsolgt)
Find Stiga Flexi Trainer 150 x 150 cm her

Markedet for Reboundere er stort både til private og til klubber, til de private som ønsker legen i baghaven har Stiga lavet to modeller, som let kan bruges når man vil træne selvstændigt derhjemme.

150 x 150 cm

150 x 150 cm

Den lille har målene 100×100 centimeter og den store har målene 150×150 centimeter, og begge er de velegnede til mange timers leg i baghaven og er lette at bruge for alle, og om du er øvet eller nybegynder, så kan du bruge trainerne og komme tilbage til din klub efter sommeren meget bedre end du, var da sæsonen stoppede.

Begge Stiga Reboundere er meget lette at indstille i vinkler som garanterer, at de kan bruges til mange forskellige øvelser, og om man spiller håndbold, floorball eller fodbold, så er der muligheden for at træne og have sjov så længe, man kan være ude i den danske sommer.

Det er med sikkerhed at man vil se Stigas Reboundere i mange danske haver sommeren over, mens børnenes latter blander sig med solen, som danser over det danske sommerland, og børnene brokker sig over at deres Trainere skal pakkes ned, mens der skal slås græs.

Prisen er fra 379 kroner for den lille til 799 kroner for den store Flexi Trainer, men målt op i forhold til hvor mange timers leg, der er i de to Reboundere fra Stiga, så er det ikke noget som afskrækker nogen, klart billigere end en spillekonsol, og meget bedre end at finde børnene siddende foran skærmen hele sommeren, og hvem ved, måske kan man få farmand med ud og lege og se dem alle more sig over legen med bolden.

Den store Flexi Trainer er lige så let at bruge, den kan vinkles let og vil som den lille kunne bruges til boldspil af enhver slags boldspil. Om du træner fodbold, tennis, håndbold eller floorball, så er der timers sjov med den fleksible Trainer. Den kan let sættes op og er let at pakke sammen igen, og nettet kan pakkes på en måde, så det næsten intet fylder.

Den medfølgende taske, som man pakker Flexi Traineren ned i, fylder ikke mere end 100x15x11 centimeter. Den kan let tages med i sommerhuset og sættes op, så man ikke kommer til at mangle træningen eller kommer til at kede sig. Når sommeren er slut, kan den let pakkes sammen og ned i tasken og stilles, så den let kan findes frem året efter.

Find Kicker 100 x 100 cm her (udsolgt)
Find Flexi Trainer 150 x 150 cm her


 

Andre Rebounders

MyHood rebounder

MyHood er kendt for at lave gode produkter til billige priser. Du kender måske allerede MyHood med deres løbehjul, skateboards og andet udendørs udstyr. Myhood har også lavet en glimrende rebounder, det er en af de rebounders, der har rigtig mange forhandlere, så du får lige en prissammenligning nedenfor:


Pro Rebounder

Munin rebounder – M-klassen – den professionelle løsning

munin rebounderDu kan købe M-klassen fra Munin her.

Ønsker man at rykke op i M-klassen, som alle klubber med respekt for sig selv burde bruge, så er den mulighed også tilstede. De store i kategorien M-station er så alsidige, at de bliver bliver brugt i professionelle klubber over hele verden, klubber som Barcelona og Bayern München har taget Fodbold Rebounderne til sig og har med stor succes implementeret dem i deres træning, og man ser også flere og flere af dem, når man kommer rundt i danske fodboldklubber, og de er næsten altid i brug.

Du kan se en video anmeldelse af Munins M-klasse rebounder og hvem den er god for og hvem den er mindre relevant for:

Deres ydre mål er på 145×145 centimeter. Den er bygget i aluminium, som kan tåle at stå ude hele året, og de punkteringsfri hjul er med til at fuldende holdbarheden og sikre, de kan stå ude hele året uden at tage skade af det danske vejr.

rebounder opstramningNettet, som er spændt på, er så godt, at bolden kun mister 5 procent i fart, når den smider bolden tilbage. Det er det patenterede system som nettet er spændt op med, der sikrer at hele overfladen giver samme fleksibilitet, så det er et stort  ”sweetspot”, som man arbejder med, og man finder ikke slappe områder, som man kunne gøre med de første modeller, som kom på markedet for år tilbage.

 

Mulighederne med de store M klasse reboundere er utallige. Rebounderen er så fleksibel, at man kan bruge den til næsten alle øvelser på fodboldbanen. Det eneste vi kan garantere er, at Rebounderen i M-klassen ikke kan sparke bolden tilbage, når den ligger stille.

 

Alle de steder, hvor man som fodboldtræner kommer ud i dag, og der  står en af de mange varianter af Reboundere, så er der er altid en målmandstræner, børn eller mere erfarne spillere, som er i gang med at bruge den som det træningsredskab, som de længe har manglet.  Alle er de i gang med at finpudse deres evner til legen med bolden, og alle, om det er børnene som leger, de professionelle som arbejder og træner hårdt, så har de et smil på læben over det redskab, som gør deres træning krævende, men så meget sjovere.

 

rebounder kvalitetM-klassen er med sine 12 forskellige vinkler, som man kan indstille, det der gør den så fleksibel, at man kan træne næsten alt, som man har brug for; det være de høje indlæg, præcision i førstegangs afleveringer, målmændene som træner reaktionsevner eller høje indlæg, driblinger, hovedstød, som kan trænes i mange varianter, eller vendinger med bolden, når den med høj fart kommer tilbage. Det er kun fantasien, som sætter grænser for anvendelsen af Rebounderne i M-klassen.

 

Det er heller ikke noget problem at være flere spillere om en Rebounder i den store M-klasse. At inddrage Rebounderen i øvelser, som skal forfine spillernes evner, eller noget så simpelt som at kaste bolden til Rebounderen og få den tilbage, tage den ned, foretage en vending og afslutte, er alle så kamprelevante øvelser, at man næsten ikke kan lade være med at inddrage det i træningen mindst en gang om ugen.

Barcelona Rebounder (M-klassen)

barcelona rebounder muninRebounderen med Barcelonas logo og farver giver dig ikke nødvendigvis samme evner med bolden som Messi, Iniesta eller Neymar, men det kan være første stop på vejen mod at opnå den samme kunstfærdige behandling af bolden, som de store stjerner. Specielt børn med drømmen i behold vil finde timers sjov og ekstra motivation, når de ser Barcelonas blå og violette farver pryde Rebounderen. En Rebounder i de samme farver som en idolspiller bærer er et ekstra lille skub og kan være med til holde drømmen om at følge i idolernes fodspor i live.

Kigger man rundt på nettet er det let at finde mange timers inspiration til øvelser til både voksne og børn, hvor en rebounder indgår, og alt fra børnetrænere til topprofessionelle
trænerer med mange års erfaring fortæller gerne om deres brug af Reboundere, og hvor meget de bruger dem i deres træning. De forklarer om hvilke utallige øvelser de skal bruges til for at forbedre fodboldspillet og individet og er alle klar til detaljeret at fortælle og få deres spillere til at vise hvad en Rebounder kan bruges til.

 

rebounder m klasseDet som er med til at gøre Rebounderen i M-klassen til noget helt særligt er, at der er en app til android og ios, som kan hentes gratis. Du sætter sin smartphone i en speciel holder på din M- klasse Rebounder og starter din app. Den vil så registrere dig og din behandling af bolden, den registrer  alt og måler din evne med bolden, om det er driblinger, hovedspillet eller førsteberøringer, så vil din fremgang blive målt, og du kan følge din fremgang fra gang til gang.

 

Vi har jo alle et ønske om den personlig træner, som kan vise os vores fremgang med bolden, som konstant måler og vejer vores fremgang. Det er den, som nu er kommet med M-klasse Rebounderen og den medfølgende app. Det er nu let at finde motivationen til at træne og have det sjovt, når man ved det bliver registreret, og man let kan følge med i hvor meget bedre man bliver.

 

Som vi siger: ”Kan du måle det, kan du forbedre det”. Det er netop, hvad du selv kan holde øje med, du vil blive overrasket hvor meget og hvor hurtigt du kan forbedre mange dele af dit spil med nogle timer ved en Rebounder.

En stor fordel ved M-klassen er, at alle dele kan udskiftes enkeltvis, så når de efter mange timers brug til sidst har brug for fornyelse, så er det ikke sådan, at man skal købe en helt ny, det er muligt at få enkelte dele repareret eller udskiftet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *