Liverpools fans har hyldet deres træner, Jürgen Klopp, efter tirsdagens sejr over Manchester City. Ikke bare er det et fantastisk øjeblik for klubbens og dens fans, som endelig er kommet i semifinalen i Champions League efter flere års tørke. Men det, Jürgen Klopp gjorde efter kampen, har også fået flere til at hylde den tyske træner.

Spanske Pep Guardiola, som er træner for det hold, som Liverpool slog ud i onsdagens opgør, nemlig Manchester City, blev i pausen sendt op på tribunen, da han udtrykte sin vrede mod dommeren, da han mente, Leroy Sanés mål fejlagtigt var blevet annulleret.

På tribunen kunne han måbende se til, mens målene fra Mohamed Salah og Roberto Firmino væltede ind, og sikrede udeholdet en sejr på 2-1, som betød, at The Reds gik videre med sammenlagt 5-1.

Optagelser fra kampen har dog vist et øjeblik, hvor Klopp, Georginio Wijnaldum og Virgil van Dijk jubler sammen. Den tyske træner peger så op mod tribunen, og begynder at vinke med et stort smil over hele femøren, efterfulgt af de to spillere, som gør de samme bevægelser.

SE KLIPPET HER:

Det er dog ikke sikkert, hvad det var, de tre Liverpool-folk vinkede hen mod, men fansene dannede hurtigt deres egne konklusioner på internettet.

– I det øjeblik, Liverpool-spillerne og Klopp fik øje på Pep på tribunen, kommenterede en fan.

En anden tilføjede: – Jeg er fuldstændig målløs. Dette er hylende morsomt.

En tredje fan skrev: – Dette reddede min dag.

Endnu en fan samlede 201.000 visninger og 260 retweets op, da han delte optagelserne, og påstod, at Klopp vinkede til Manchester Citys træner.

Mange var dog også hurtige til at afvise det. De hævdede i stedet, at den 50-årige tysker i virkeligheden vinkede til de to klublegender Ian Rush og Kenny Dalglish.

Klopp: Jeg skal ikke gøre mig bagklog

I interviews givet efter kampen, roste Klopp sin trænerkollega for hans tilgang til kampen.

– Han (Pep Guardiola) tog alle risicier. Det var hans beslutninger, som afgjorde kampen. Det kunne have været de korrekte beslutninger, han havde truffet. Men det var det ikke, og det er nemt at sige efter kampen.

– De kunne have scoret to eller tre gange i første halvleg, men det stod hundrede procent klart, at hvis vi vandt bolden tilbage, så var der muligheder for os frem i banen.

– Den sidste situation (Manchester Citys føingsmål)  i første halvleg er eksemplet på, hvordan et kontraangreb skal udføres. Det var også sådan vi scorede vores to mål, siger Klopp.