Der var dømt lokalopgør i Los Angeles lørdag eftermiddag lokal tid, da Los Angeles Galaxy hjemme tog imod Los Angeles FC.

Zlatan Sverige

af: Emil Plovgaard

Tingene startede dog ikke, som man havde håbet på for Zlatan Ibrahimovic’ nye klub.

Således kom man bagud med hele 0-3 til lokalrivalerne. Det lykkedes dog galakse-holdet at komme tilbage i kampen. Ja, faktisk gik det så godt, at de vendte et faretruende nederlag til en solid sejr på 4-3.

Comebacket skal især tilskrives den nye mand i LA Galaxy, Zlatan Ibrahimovic. Han kvitterede nemlig med to mål i sin første kamp i Galaxy-trøjen.

Manuskriptet til hans første kamp for LA Galaxy kunne vel næppe have været skrevet bedre. Den svenske angriber tordnede hans nye klub frem til en sejr i sin første kamp for klubben med to vidunderlige mål. Dermed løber han endnu engang med overskriften, som så ofte før.

Den tidligere Arsenal- og Real Sociedad-angriber, Carlos Vela, bidrog blandt andet med to mål. Det var med til at sende udeholdet sikkert foran. Troede man.

For i det 71. minut valgte manageren hos LA Galaxy, Sigi Schmid, at sende hans nyerhvervelse, Zlatan Ibrahimovic, på banen. Det skulle vise sig, prompte, at give pote.

Først sparkede han den i nettet et pænt stykke udefra, da han udnyttede at målmanden var gået på skovtur.

Og i de sidste minutter af kampene satte han så prikken over i’et i det, der skulle vise sig at blive en sublim debut for svenskeren.

Han scorede således kampens sejrsmål, da han efter en duel med keeperen, vandt denne, og pandede Galaxy på slutstillingen 4-3.

Her er Zlatans første mål i kampen til stillingen 3-3.

I slutminutterne afgjorde Zlatan kampen på egen hånd. LA Galaxy vandt over lokalrivalerne fra Los Angeles FC med 4-3. Se det afgørende mål nedenunder.