Mandag aften tørnede Randers FC og AaB sammen i en såkaldt ‘krisekamp’. Det var to mandskaber, der var på jagt efter point, og det kunne for alvor mærkes i starten af kampen. Her havde begge klubber et væld af chancer, og sørgede for at teste de to keepere af.

Men opgøret sluttede 1-1, og det var en heftig afslutning på tingene i Randers. Dermed har AaB ikke vundet på fremmed græs i 13 kampe, og sætter dermed yderligere negativ klubrekord i Alka Superligaen.

Det var en kamp præget af en masse dueller, og der blev i den grad kæmpet hårdt om hver eneste løs bold.

I det 17. minut fik man en smagsprøve på tyske Pouries kvalitet, da en tilfældig nedfaldsboldede havnede for fødderne af Randers-angriberen, der i én bevægelse forsøgte at dreje den i nettet. Dog uden held.

Køn var fodboldkampen ikke, og der var en hel del fejlafleveringer. Et Randers-mandskab med et aggressivt genpres lykkedes flere gange med at vriste bolden fri af modstanderen.

Aalborgenserne forsøgte især at lukrere på en masse omstillinger, men et velorganiseret Randers-mandskab havde godt styr på dirigentstokken.

Begge hold kunne gå til pause med 0-0 efter en relativ jævnbyrdig affære, hvor der var muligheder til begge mandskaber. Chancer har der været nok af, men omvendt har hverken AaB eller Randers præsteret til fulde. Usammenhængende afleveringer har præget størstedelen af første halvleg.

Anden halvleg var jævnt kedeligt, og Randers sad på det meste af spillet, men kom ikke for alvor frem til noget faretruende. Slutningen af de sidste 45 minutter var dog ekstremt spændende.

Det gjorde derimod AaB i det 84. minut. En skidt clearing af Joni Kauko endte hos Børsting, der fra kanten af feltet smækkede bolden i nettet. 0-1 til nordjyderne, der tilsyneladende havde kurs mod alle tre point.

Sådan skulle det dog ikke gå. I det 94. minut udlignede Erik Marxen på et fremragende hovedstød efter et frispark, der blev bragt ind i feltet.

Et kig på de sociale medier viser, at det nok er Randers, der skal være mest tilfredse med dagens resultat.