TEAM Fodboldspilleren

TEAM Fodboldspilleren er Fodboldspilleren.dk’s støtteforening. Her kan du som virksomhed støtte Fodboldspilleren.dk’s vision om at skabe nyheder til fodboldinteresserede, der er både underholdende og spændende, og kan skabe en mere livlig debat om fodbolden i Danmark.

Som medlem af TEAM Fodboldspilleren får du en lang række fordele:

  • Brug af TEAM Fodboldspillerens Badge på jeres hjemmeside
  • Benævnelse på denne side, og en underside hvor du kan forklare om virksomheds koncept.
  • Mulighed for at benytte Fodboldspilleren.dk’s oversigt over fodboldnyheder  på din egen hjemmeside.
  • Eksklusive muligheder for billige reklamerbannere og promotions igennem fodboldspilleren.

TEAM Fodboldspilleren omfatter allerede en række virksomheder, der støtter op om Fodboldspilleren.dk’s daglige virksomhed.

AJ-Sport – AJ Sport er den første deciderede forhandler af sportsudstyr, der har valgt at støtte fodboldspilleren.dk ved at blive et medlem af TEAM Fodboldspilleren. AJ Sport forhandler et mindre udvalg af fodboldudstyr, og er faktisk mere specialiseret i streetsports som Floorball, rulleskøjter og skateboards. Du kan læse mere om AJ Sport her.

Bodylab – Vi er rigtig stolte af at kunne præsentere Danmarks sejeste og bedste forhandler af proteintilskud. Ja og ikke nok med at Bodylab forhandler kosttilskud, så producerer de dem selv i Danmark – i den lille by Hadsund i Nordjylland (jeps det er samme by som fodboldikonet Ebbe Sand kommer fra). Du kan læse mere om Bodylab her.

Fidget Cube DK – Dansk virksomhed, der sælger de små fidget cubes. En fidget cube er en lille terningelignende pilleting, der kan hjælpe med at bekæmpe rastløshed. Kender du dem, der konstant klikker på deres kuglepenne, roder rundt med deres hårlok eller lignende. Det er den type, som typisk vil have rigtig god brug af en fidget cube. Du kan læse mere om Fidget Cube DK her.

Funboards – Funboards er en forhandler af segboards. Et segboard er i bund og grund et bræt med 2 hjul og en motor, hvor man via nogle balanceringsmekanismer nemt kan bevæge sig fremad. Funboards er nu også et vigtigt medlem af TEAM Fodboldspilleren. Læs mere om Funboards her.

InkPack – InkPack er en forhandler af blækpatroner. De er lidt anderledes en mange andre, da du ikke rigtig kan købe enkeltpatroner, men kun kan købe fulde samlepacks. Det betyder også at prisen på blækpatroner og laserpatroner nærmest er urimelig lav. Du kan læse mere om InkPack her.

LED Proff – LED proff forhandler som navnet afslører LED pærer, paneler og alt andet der findes af LED produkter. LED produkter bruger generelt mindre energi og holder længere, og der er så vidt vi forstår det i TEAM Fodboldspilleren en generel konsensus omkring at LED belysning er bedre for miljøet og bedre for pengespunge. Du kan læse mere om LED proff her.

PriceShare – PriceShare er en prissammenligningstjeneste, der er udviklet i Danmark. I denne prissammenligningstjeneste kan du finde alt mellem himmel og jord, og det som adskiller PriceShare fra andre prissammenligningstjenester er, at når du finder et produkt, så bliver du altid  præsenteret for den billgste forhandler og ikke noget med den mest “populære” pris, hvad det så end måtte betyde. Du kan læse mere om PriceShare her.

Ribe Mediehus – Der er ikke noget så godt som en god jysk virksomhed, der har styr på programmering ned til mindste komma. Det er det handler om hos Ribe Mediehus. Uanset om det drejer sig om udvikling af store hjemmesider eller om du skal have integreret navision med din webshop eller andre ERP systemer, så er Ribe Mediehus en rigtig god partner at vælge. Du kan læse mere om Ribe Mediehus her.

Watchbands Danmark – Watchbands Danmark forhandlede til at starte med urremme og ikke andet. I dag kan du udover urremme, også finde ure og armbånd. Vi er glade for at Watchbands Danmark har valgt at blive en del af TEAM Fodboldspilleren og støtte op om vores projekt! Du kan læse mere om Watchbands Danmark og deres virksomhed.