Paris Saint-Germain var søndag aften i aktion i Ligue 1, og her lykkedes det den franske hovedstadsklub at forøge forspringet i den bedste, franske række.

Tony Chapron dømte i 2014 AaB i deres Europa League-kamp mod Rio Ave. Søndag var han involveret i en noget bizar aktion i den franske Ligue 1. Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Pariserne vandt således med 1-0 mod et Nantes-mandskab, der blev reduceret til ti mand. Kampen indeholdt blandt andet en bizar episode, hvor opgørets dommer, Tony Chapron, udviste Diego Carlos, efter at have sparket til ham.

Dommeren sparkede til Nantes’ forsvarsspiller, Diego Carlos, før han besluttede sig for at udvise ham. Få sekunder inden havde de to parter kollideret mod hinanden i kampens tillægstid.

Angel dí Marias tidlige mål førte Unai Emerys tropper på vej til sejr i søndagens opgør på Stade de la Beaujoire. Dermed vandt PSG for syvende gang i træk i alle turneringer, og bevægede sig 20 point væk fra Nantes på femtepladsen.

Claudio Ranieris Nantes forbedrede sig drastisk efter pausen, og blev også bortdømt, da Emiliano Sala headede bolden i kassen til det, der skulle have været 1-1.

PSG havde ikke Neymar med til Nantes, da den brasilianske offensivspiller var skadet til dagens kamp. Di Maria skulle dog kun bruge 12 minutter til at bringe gæsterne foran.

Den tidligere Manchester United-spiller brændte i øvrigt en gylden mulighed otte minutter før pausefløjt, da han på forunderlig vis formåede at ramme stolpen fra kort afstand.

Gæsterne skulle have lukket kampen i første halvleg, men Nantes oppede sig i starten af anden halvleg, hvor Carlos – som senere skulle vise sig at blive kampens store omtaleemne – var tæt på at bringe værterne på lige fod.

SE EPISODEN HER:

Di Maria brændte en anden stor chance, da han efter 58 minutters spil kunne have fordoblet PSGs føring.

Nantes satte PSG under gevaldigt pres, men kunne ikke formå at score en ellers fortjent udligning, og så endte kampen under kontroversielle omstændigheder.

Værternes Costa spænede tilbage for at stoppe en PSG-kontra, og på uheldigvis kolliderede han med dommer Chapron, som sidenhen sparkede ud efter forsvarsspilleren, mens han stadig lå og sundede sig.

Costa blev herefter tildelt sit andet gule kort, og PSG var tæt på at fordoble føringen, da Adrien Rabiot ramte stolpen.

PSG er med søndagens sejr oppe på 53 point efter 20 kampe i Ligue 1, og det virker ikke realistisk, at hverken Lyon eller Monaco med 42 point hver efter samme antal kampe, skulle kunne indhente pariserne.