Mandag aften tog Armenien hjemme på nationalstadionet i Yerevan imod gæsterne, som denne dag bestod af det danske landshold. Noget uventet blev det til et hattrick af Thomas Delaney.

Armenerne har førhen voldt danskerne problemer, men ved pausen så det egentlig ud til, at sejren godt kunne hives i land for gæsterne, der førte 2-1 ved pausefløjtet.

Danskerne skulle dog få en chokstart i Yerevan, da Ruslan Koryan bragte værterne foran med 1-0 efter bare seks minutters spil.

De, i dagens anledning, hvidblusede danskere fik dog hurtigt styr på tingene, og Thomas Delaney fik bolden til at ramme sine krøller blot 11 minutter efter armenernes føringsmål.

Omkring 5.000 tilskuere var i dag mødt frem på stadion, heraf anslås omkring de 100 af dem til at være danskere, og de kunne nyde godt af, at Christian Eriksen omkring et kvarter før pausefløjt, på et flot frisparksmål, kunne bringe gæsterne foran med 2-1, som også var stillingen ved pause.

Sådan skulle man også tro kampen ville ende, men så bankede Thomas Delaney bolden ind uden chance for Mekseliyan i målet, og dermed stod der 3-1.

Målet lukkede kampen i en periode, hvor Danmark var begyndt at blive trykket lidt tilbage på banen, og var derfor helt vital for kampens betydning og tre point for gæsterne.

Der er stadig spænding tilbage i Gruppe E, hvor Polen ser ud til at sikre sig den direkte kvalifikation til VM, mens det enten står mellem Montenegro og Danmark om at besætte andenplads.

Montenegrinerne møder Rumænien i aften klokken 20.45. Du kan se målene fra dagens kamp herunder.