Tottenham havde sidste sæson en super sæson med en top 3-placering, og det betød Champions League denne sæson. Der har dog været lidt problemer med, at præstere på samme niveau som sidste år, men de seneste kampe er London-klubben kommet tilbage på sporet.

Af Anders Lang Jensen

ENFIELD, ENGLAND - DECEMBER 06:  Mauricio Pochettino, Manager of Tottenham Hotspur speaks to the media during the Tottenham Hotspur FC press conference at the Tottenham Hotspur FC Training Centre on December 6, 2016 in Enfield, England.  (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Photo by Dan Mullan/Getty Images

Deres talentfulde manager Mauricio Pochettino har bygget et ungt og stærkt mandskab op, som præstere nogle gode resultater, og argentineren har gjort Tottenham til et absolut storhold igen. Sådan en præstation tiltrækker sig opmærksomhed, og det er fra sydens sol og varme, der er bud fra.

Engelske Mirror skriver nemlig, at Pochettino er særdeles interessant for spanske Atletico Madrid. Landsmanden Diego Simeone sidder på manager-posten i den spanske hovedstad, men han forlader klubben til sommer, så Atletico skal have nyt blod til træner-posten.

Ærkerivalerne fra selveste Real Madrid har også et godt øje til Tottenham-manageren, og kongeklubben har ham også på deres liste over ønsketrænere for fremtiden. Den 44-årige manager skal overveje sin fremtid fra sommer. For en større klub og udfordring venter måske.