13 mål var ikke nok til at imponere Vendsyssel FFs træner, Erik Rasmussen og co., om en kontraktforlængelse for brasilianske Thiago Leonco. Sammen med Thomas Dalgaard oppe foran, var han altid garant for sine mange mål og stor spilintelligens i Vendsyssel FF-trøjen.

Foto: Vendsyssel FF

De mange mål og den store tekniske snilde var dog ikke nok til en kontraktforlængelse i Hjørring-klubben, og Leoncos kontrakt udløb i juli måneden. Nu er brasilianeren altså skiftet til Cypern, hvor han i den kommende sæson skal tørne ud for AEL Limassol.

LÆS OGSÅ: Neymar til lægetjek i dag – præsenteres som PSG-spiller i løbet af denne uge

Den brasilianske spiller har tidligere repræsenteret tre klubber i den næstbedste, portugisiske række, før Vendsyssel besluttede sig for at prøve angriberen af, da man hentede ham til på en fri transfer i vinterens transfervindue i 2016.

Hvilke dispositioner og eventuelt uenigheder, der har været mellem Vendsyssel FF og Thiago Leonco, melder historien dog intet om. Men det virker lidt underligt, at en klub i den bedste, cypriotiske række sagtens kan bruge den hurtige brasilianer, mens sidste sæsons nummer tre i NordicBet Ligaen ikke kan.

Leonco var med i de afgørende playoff-kampe i starten af juni måned, hvor Vendsyssel FF måtte lide et samlet 1-3 nederlag til deres overmænd fra AC Horsens.

Den første kamp i Horsens sluttede 0-0 mellem de to mandskaber, men Den Gule Fare tog til Hjørring og besejrede værterne med 3-1, og dermed var vejen lagt for en ny sæson i Alka Superligaen for Bo Henriksens tropper.

LÆS OGSÅ: Pukki og Panathinaikos enige – men Brøndby vil ikke lade ham gå