4 – Matthias Ginter – Borussia Dortmund

ginter

Egentlig er 21-årige Matthias Ginter midterforsvarer. Det har dog ikke stoppet ham, da han lige nu spiller fast på højrebacken, efter det egentlige førstevalg Lukasz Piszczek blev skadet. Der var ingen forventninger til tyskeren, der skulle til at spille en ny plads og forventningspresset er måske netop, hvad der får gode spillere til at fejle. Resultatet blev fire mål og 5 assists. Imponerende.

 

 

 

3 – Odion Ighalo – Watford

igah

Odion Ighalo var i sommers tæt på at skifte til Kina for at spille noget amatørbold, men derimod få mange penge. Ighalo sagde dog i sidste ende fra og det skal Watford være glade for. Angriberen ligger nummer 2 på topscorerlisten med syv mål. Alle parter håber at formen holder, og hvis det er tilfældet kan nigerianeren måske se frem til en sommerskifte?

 

 

 

2 – Keylor Navas – Real Madrid

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 3: Goalkeeper of Real Madrid Keylor Navas in action during the UEFA Champions League match between Real Madrid and Paris Saint-Germain (PSG) at Santiago Bernabeu stadium on November 3, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

I sidste sæson var Keylor Navas primært stand in for det klare førstevalg Iker Casillas. Nu er Casillas væk og Real Madrid har valgt ikke at investere i en ny, dyr verdensklassemålmand (selvom de ihærdigt prøvede med David De Gea). Derfor er er den Costa Ricanske målvogter førstevalg i buret i Madrid. Og han gør det godt. Så godt, at flere mener, at han er bedre end Casillas var sidste sæson. 10 clean sheets i 13 kampe taler vist for sig selv.

1 – Jamie Vardy – Leicester City

vardy

Der var Ingen og vi mener INGEN, der havde regnet med, at Jamie Vardy fra Leicester City skulle være Premier Leagues topscorer efter 12 kampe. Det er nu sådan landet ligger, for den engelske angriber har nettet 12 kampe i lige så mange kampe. Scorer den 28-årige fodboldspiller igen i næste weekend mod Newcastle United, slår han Ruud van Nistelrooys rekord for at score 10 kampe i træk.