UNSPECIFIED - CIRCA 1970: Photo of Elvis Presley Photo by Michael Ochs Archives/Getty Images

UNSPECIFIED – CIRCA 1970: Photo of Elvis Presley Photo by Michael Ochs Archives/Getty Images

Mere sandsynligt at Elvis blev fundet i live år 2016 end at Leicester skulle hjemtage titlen som Englands bedste – odds 2000/1.

Ja… Dette viser særligt to ting: at man kan spille penge på det meste og at Leicester har leveret en helt igennem usandsynlig præstation denne sæson. Og Leicester-træner, Claudio Ranieri, har inden søndagens opgør sammenlignet holdets præstationer med en Hollywood film:

”Det er nu vi har chancen for at vinde titlen. I næste sæson kan du aldrig vide. Det er en ‘once in a lifetime’ mulighed. I næste sæson vil United, Chelsea, Manchester City og Arsenal alle være i toppen. Men dette er som en Hollywood film, vi ønsker en ‘happy ending’.”

 

United med 13x Leicesters markedsværdi

Men inden champagneflaskerne kan poppes blandt Leicester-fans, må Manchester United besejres. Og United har deres egne mål at indfri; de kæmper hårdt for retten til at spille Champions League i næste sæson.

United ligger i skrivende stund 5 point efter en Champions League plads, men har én hånd i baghånden. Samtidig har intet Premier League-hold lukket færre mål ind på hjemmebane end netop De Røde Djævle på Old Trafford.

En pudsig sammenligning er desuden at Leicesters start-ellever, ifølge goal.com, har en værdi af 22.000.000 kroner, medens van Gaals bedste har en værdi på 285.000.000 kroner, eller godt 13 gange så meget i markedsværdi.

Manchester United tager søndag imod Leicester City. Kampen kan ses på TV3 Sport 2 og har kickoff kl. 16.00.