Den seneste tid har der været en smule tumult i de engelske mestre fra Leicester City. Det, efter manageren, der førte dem til succes, blev fyret… Nu følger mere tumult, eftersom klubben står til at miste en af deres bedste spillere.
Vi tager et kig på fire potentielle arbejdsgivere til Mahrez. Læs med nedenfor.

AF KRISTIAN PARIS 

4. Chelsea

Stoke City v Chelsea - Premier League

Når Hazard kædes absurd meget sammen med et skifte til Real Madrid, ser Conte Mahrez som hans mulige efterfølger. En ide, der vil være nær perfekt, hvis han kan nå de samme højder som han havde sidste sæson.

3. Barcelona

FC Barcelona v Valencia CF - La Liga

Den offensive trio Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar har sat ild til La Liga og Europa de sidste 2-3 år. Men når en af dem desværre er skadet, som vi har set i denne sæson, vil der være behov for en afløser: her er Mahrez ideel.

Desuden er Mahrez en fantastisk rotationsspiller, der tilføjer truppen dybde og bredde.
Andre rygter kæder Neymar med et skifte til Premier League, hvilket lader en startsplads klar til netop Mahrez…

2. Real Madrid

Athletic Club v Real Madrid CF - La Liga

Nu om dage, ser du aldrig Barcelona være interesseret i en spiller uden at deres evige rivaler fra Real Madrid også vil have fingrene i spilleren. Til det, er et skifte for Mahrez til Bernabeu dog mere sandsynligt end et skifte til Camp Nou.

Ronaldoe er nu blevet 32, og selvom han ikke viser tydelige tegn på at være nået den alder, er der alligevel grund til at tænke på fremtiden. Selvom klubben dog har Hazard øverst på ønskelisten, men hvis det ikke lykkedes er Mahrez en perfekt plan B.

1. Arsenal

West Bromwich Albion v Arsenal - Premier League

Wenger har en gang prøvet at lokke Mahrez væk fra de engelske mestre sidste sommer. Men med offensivspillere som Ozil, Sanchez og Chamberlain, der alle har kontraktudløb næste sommer. Derfor vil Mahrez være en perfekt afløser.