Gareth Barry (Aston Villa, Man City, Everton)

Perhaps an unsurprising inclusion in the relatively exclusive club, the veteran midfielder is also the holder of the highest number of appearances in the Premier League overall, with 653.

En af de mere kendte spillere på listen er midtbane-manden Gareth Barry, der næsten er blevet glemt i al den hype af nye, udenlandske spillere i Premier League. Lige nu er han manden, der har aller flest Premier League-kampe til sit cv – nogensinde. 653 af slagsen. Imponerende af den 37-årige fodboldspiller, der lige nu spiller i Championsship for West Bromwich Albion.

I toppen af Premier League repræsenterede han Manchester City og Everton i mere end 200 kampe sammenlagt. Herefter købte Aston Villa ham og her blev han anfører og spillede mere end 300 kamp i blåt og rødt.

1. James Milner (Aston Villa, Man City, Liverpool)

James Milner er den seneste på listen over spillere, der har mere end 100 kampe for tre forskellige klubber i Premier League. Altmuligmanden fra Liverpool er simpelthen fantastisk og et forbillede for alle unge fodboldspillere. Den 32-årige fodboldspiller kan dække samtlige pladser på banen, måske lige med undtagelse af målmanden. Og han gør det med glæde, hvis det kan hjælpe holdet. Han har ingen egoitiske tendenser og prioriterer altid alle andre højere. Og måske er det derfor at han er så populær på Anfield Road.

For The Reds har han netop rundet 100 kampe, men inden da spillede han 100 kampe for først Aston Villa, inden han blev købt af Manchester City.

I alt har han over 500 kampe sammenlagt og med 49 mål til følge er det en ganske imponerende statistik.