Real Madrid er efter sigende iblandt en række klubber, som nøje følger med i Fiorentina-stjernen, Federico Chiesas udvikling.

Federico Chiesa Fiorentina

UDINE, ITALY – FEBRUARY 03: Federico Chiesa of ACF Fiorentina reacts during the Serie A match between Udinese and ACF Fiorentina at Stadio Friuli on February 3, 2019 in Udine, Italy. (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Den italienske kantspiller er i en rivende udvikling, og betegnes som et af de største talenter på italiensk jord. Han har været kædet sammen med skifter til en række klubber såsom Napoli, inter, Juventus, FC Bayern München, Manchester United og Manchester City.

Den 21-årige Chiesa er allerede landsholdsspiller for Italien, og Fiorentina er angiveligt indstillede på, at han søger væk til sommer. De har fastsat et beløb på ham: 60 millioner euro, altså 450 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Italiensk medie: Hirving Lozano skifter til europæiske giganter

Det er det italienske medie, Corriere dello Sport, der skriver, at der er udbredt interesse for Federico Chiesa. Heriblandt skulle der altså også være interesse fra Los Blancos.

Federico Chiesa har ramt netmaskerne 10 gange i denen sæson. Heraf er de syv af dem scoret i de seneste fem kampe.

SE OGSÅ: VILD KASSE: Anders Randrup scorer VANVITTIGT selvmål imod OB