Arsenal er i gang med at forberede sig til den nye sæson. Det sker med træningskampe i pre-season. Det er her træner Unai Emery finder ud af, hvem han skal satse på i sæsonen. Og det er her han finder ud af, hvilke unge spillere, der er skal have chancen. Der er nemlig masser af Arsenal-talenter, men det er de færreste, der kommer gennem nåleøjet og slået igennem på førsteholdet. Vi giver dig dog her 5 bud på Arsenal-talenter der kan få et gennembrud i London-klubben i denne sæson.

Jose Castillo og Unai Emery løfter Europa League trofæet. for Sevilla (Photo by Martin Rose/Getty Images)

5. Jordi Osei-Tutu

I sidste sæson, da træner Arsene Wenger stod i spidsen for Arsenal, sad Jordi Osei-Tutu seks gange på bænken. En inklusiv flere kampe i Europa League. Wenger har altså haft en tillid til den 19-årige fodboldspiller. Hvis der blev brug for det, så ville han kunne varetage opgaverne. Han kom dog aldrig ind, men i træningskampene op til denne sæson har han fået masser af spilletid.

Den nye træner Unai Emery har set Osei-Tutu imponere i kampene mode Boreham Wood og Atletico Madrid. Højrebacken får helt sikkert flere bænke-tjanser i den kommende sæson og derfor ligger et gennemgrud også tættere. Det er måske en skade til Hector Bellerin, og så starter han inde. Og så handler det om at gribe chancen. Hans kvaliteter ligger i de meget præcise indlæg og hans evne til at vinde nærkampe med gode tacklinger og stort engagement.

4. Eddie Nketiah

Eddie Nketiah kom til Arsenal tilbage i 2015, da han ikke kunne blive enige med en kontraktforlængelse med rivalerne fra Chelsea. Siden har han været en gevinst for Arsenals andethold og ungdomshold. Siden skiftet har han scoret 36 mål i 47 kampe for Arsenal og i alt spillet 10 kampe på førsteholdet. I pokalturneringen i sidste sæson fik han chance og scorede to gange.

Han er en spiller, der ved hvor målet står og man har en fornemmelse af, at hvis han får tillid fra træneren og tid, så kan han blive meget meget god. Indtil videre har hans indhop på senior- niveau dog kun været af 35 minutter og kortere og han har ikke rigtig formået at vise sig ordentlig frem. Igen, tillid og tid. I træningskampe har han dog lavet tre mål i to kampe og måske blive denne sæson, gennembruddet for 19-årige Nketiah, der er en af mange Arsenal-talenter.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side – hvor du kan læse om flere Arsenal-talenter