Gareth Bale – Real Madrid

Det er ikke nogen hemmelighed, at den tidligere Tottenham-spiller Gareth Bale ikke har haft den ønskede succesfulde sæson i denne sæson. Det seneste års tid i den spanske hovedstadsklub har for Bale været præget af småskader og dårlige præstationer og dårlig form. Af den grund har flere medier skrevet, at den lynhurtige fløjspiller måske skulle være på vej væk fra Santiago Bernabeu – og faktisk allerede fra sommerens transfervindue.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Tidligere på ugen udtalte hovedpersonen selv, at han ikke er sikker på, hvor han spiller næste sæson, og på spørgsmålet om, om han måske kunne være interesseret i at skifte til Bayern München, svarede han, at alt kan ske, og at andre klubber – udover – Tyskland – også kunne blive hans nye destination.

Han forlod Tottenham som verdens dyreste fodboldspiller for nogle år siden og kan vende hjem som en af verdens absolut bedste fodboldspillere. Han vil helt sikkert kunne bidrage med masser af godt spil, og vil med sikkerhed blive blandt de bærende kræfter på White Hart Lane.

Mateo Kovacic – Real Madrid

En anden spiller, der heller ikke ser ud til at få andet end indskiftningstjanser i Real Madrid er den tidligere Inter-spiller Mateo Kovacic. I denne sæson er det ikke blevet til mange pladser i startopstillingen for kongeklubben, og måske kunne det netop være årsag til, at den kroatiske landsholdspiller kunne være fristet til at søge nye græsgange.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Han er dog kun 23 år, og har i sin tid på banen indtil videre vist lovende spil – af den grund er det ikke sikkert, at Real Madrid-træner Zinedine Zidane kunne være interesseret i at lade midtbanespilleren skifte væk. Såfremt han kommer til Tottenham ville han kunne tilføre midtbanen en helt anden dimension. Han er en ægte boks-til-boks-spiller og vil kunne indgå et godt samarbejde med Dele Alli lidt længere fremme på banen.

Han er fysisk stærk og samtidig er han i stand til at lægge lange afleveringer på tværs af banen med en præcision, så selv Andrea Pirlo kan blive misundelig.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side, hvor du kan læse meget mere om mulige Tottenham-køb.