Barcelona har netop set sig slået af ærkerivalerne fra Real Madrid, der i denne sæson både har sikret sig Champions League trofæet og det spanske mesterskab for første gang siden 2008. 

AF KRISTIAN PARIS

Her er, hvordan catalonierne får stopper det inden det når for vidt.

Hector Bellerin

Arsenal FC v FC Barcelona - UEFA Champions League Round of 16: First Leg

Den talentfulde højre back er faktisk et produkt af Barcelonas eget akademi.

Derudover har der de seneste par måneder været flere medier, der kæder de to parter sammen, efter spanieren endnu ikke har skrevet under på en ny kontrakt. Og så selvfølgelig fordi Barcelona har haft svært ved at finde en acceptabel erstatning for Dani Alves, der forlod klubben for snart to år siden.

Vitolo

Sevilla FC v FC Barcelona - La Liga

En spansk landsholdsspiller der er blevet meget sammen med Barcelona på den seneste er den teknisk stærke kantspiller Vitolo – ofte sammenlignet med Messi og Neymar.

Har virkelig shinet i de sidste sæsoner for Sevilla, og selvom det nok koster hele 400 millioner at hente kantspilleren er det alle pengene værd. Han har lige de kvaliteter som catalonierne mangler i deres offensiv.

Thiago Alcantara

FBL-GER-BUNDESLIGA-BAYERN-MUNICH-MAINZ

Spillede først i Barcelona og tog siden sammen med Guardiola til de tyske giganter. Har han bidraget med alle de kvaliteter han har lært i Barcelona  – gode pasninger og en sublim teknik.

Xavi i Barcelona er væk, og Iniesta spiller på sidste vers, er det ved at være tid til fornyelse på midtbanen. Alcantara er præcis den spiller, der kan være med at til at holde 75 % boldbessidelse til klubber – åbenbart et krav for at vinde.

 Cesc Fabregas

Arsenal v Chelsea - The Emirates FA Cup Final

Er det fristende at hente assist kongen?  Igen?!

Fabregas vil efter en smule skuffende sæson under den nye træner, Conte, være på udkig efter en vej væk fra London. Det faktum, at han blev bænket til FA Cup understrege blot ønsket.

Modsat var han ikke helt sig selv, da han efter otte år i Arsenal røg tilbage til Spanien. Han formåede aldrig at spille sig til en fast plads – midtbanen var fuldt optaget et Iniesta, Xavi og Busquets.