3 – Harry Kane

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 08: Harry Kane of Tottenham Hotspur during the Barclays Premier League match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford on August 08, 2015 in Manchester, England. (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

Hvis Harry Kane på et tidspunkt vil vinde titler og spille på aller højeste niveau i Europa, så skal englænderen nok til en anden klub, end der hvor han spiller nu. Føler han ikke for at forlade England, kunne Manchester United meget vel være det rigtige for den 22-årige angriber, der på et tidspunkt skal erstatte Rooney. Kane har i den seneste tid oplevet at gå fra ukendt til verdensstjerne, efter at have scoret 30 mål for Tottenham. Samarbejdet med Juan Mata og Depay i United-angrebet kunne godt lykkedes.

Styrker:

  • Stærk afslutter
  • Stærk på hovedstødschancer
  • Dygtig dribler
  • Deltager også i det defensive spil

Svagheder:

  • Svag i hovedstødsdueller
  • Løber for ofte off-side

Spillestil

Harry Kane bliver ofte beskrevet som en meget passioneret angriber. Clive Allan der trænede ham i Tottenham har sagt om Kane at: “En ting jeg må sige om ham – som man uheldigvis ikke kan sige om mange unge fodboldspillere – det er at han har en passion for spillet. Han elsker fodbold, han elsker at spille, han elsker at score mål.” I Tottenham regi bliver Kane ofte sammenlignet med Jürgen Klinsmann.

Harry Kane vil gerne placere bolden, men han er heller ikke bange for at score for distancen. Kane er også en af de spillere, der ikke er for fin til at tage en defensiv tjans, når behovet er for det.

Data om Kane:

Klub: Tottenham
Alder: 22 år
Højde: 183 cm
Vægt: 65 kg
Nationalitet: England

Se de næste spillere ved at bruge pilene nedenfor: