2 – Thomas Müller

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 13: Thomas Mueller of Germany runs with the ball during the International Friendly match between France and Germany at the Stade de France on November 13, 2015 in Paris, France. (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

De fleste fodboldspillere har det sådan, at de på et tidspunkt i karrieren gerne vil prøve noget nyt. Lige nu har Thomas Müller det egentlig godt i den tyske mesterskabsklub Bayern München, men det kan være, at offensivspilleren snart  vil prøve kræfter med et nyt land og en ny klub. Manchester United har tidligere meldt deres interesse i den 26-årige tysker, og derfor er det ikke helt usandsynligt, at Müller skifter Tyskland ud med England.

Styrker:

  • Stærkt pasningsspil
  • God til at lave afgørende aflevering er og assists
  • Stærk afslutter
  • Præcise lange afleveringer

Svagheder:

  • Hjælper meget lidt til defensivt.

Spillestil

Thomas Müller er en meget alsidig spiller, der både er blevet brugt som angriber, som midtbanespiller og som fløj. Han har en fænomenal evne til at positionere sig på banen, og med hans store opmærksomhed på spillets udvikling er han rigtig god til at skabe målchancer enten for sig selv eller sine medspillere. Han er en stor holdspiller, hvor mange andre store angribere vil karakteriseres som hardcore individualister. Så har han ydermere en rigtig god teknik og hastighed.

Joachim Löw har beskrevet Thomas Müller som “en meget utraditionel spiller, som du ikke rigtig kan forudsige, hvilken vej han vil løbe, men han har altid et mål og det er ‘Hvordan kan jeg score et mål’. ”

Data om Müller:

Klub: Bayern München
Alder: 26 år
Højde: 186 cm
Vægt: 75 kg
Nationalitet: Tyskland

Se de næste spillere ved at bruge pilene nedenfor: