Indse at Fellaini ikke er Busquets eller Alonso med afrohår

Selvom Fellaini er en kontroversiel fodboldspiller, der på mange punkter skiller sig ud, så er han altså ikke god nok til at spille fast for en klub af Manchester Uniteds kaliber. Den belgiske landsholdsspiller kom til klubben under David Moyes og blev i starten spillet på den mere offensive del af midtbanen. Både med Luis van Gaal og nu Jose Mourinho er den næsten to meter høje midtbanespiller blevet brugt på den defensive del af midtbanen. Det har ikke helt fungeret. Godt nok ha han fysikken til at varetage opgaven, men hans afleveringer og blik for spillet har simpelthen været ringe i en sådan grad, at det kostet United mange kontraangreb. Som indskiftningsspiller som offensive midtbanespiller er den bedste rolle for Fellaini.

 

 

MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 10: David Silva of Manchester City (R) pushes Marouane Fellaini of Manchester United (L) after a challenge during the Premier League match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford on September 10, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

 

Brug Mkhitaryan oftere

Vi er overbeviste om, at hvis Mkhitaryan virkelig kom til at spille fast på United-holdet ville han blive en nøglespiller, ligesom han var det for Borussia Dortmund i sidste sæson. Ham og Mata og måske Rooney bag ved Zlatan Ibrahimovic kunne udgøre en dødelig kombination, der kunne sprette hvilket som helst Premier League-forsvar op. Hans gode teknik, hurtige fødder kandiderer til de bedste Mourinho har at råde over og måske, hvis han fik fem kampe i træk fra start, ville man begynde at se løjer. Så prøv det af Mourinho.

(Photo: Getty Images)