Mahrez har længe været på vej væk fra det titelvindende mandskab, Leicester City, der titlen tilbage i 2015. Ja, har han været på vej væk siden dengang. Og interesseren i spilleren har været stor. 

AF KRISTIAN PARIS

Leicester Citys kantspiller Riyad Mahrez er nu officielt sat fri af sin landsholdstjeneste med det Algeriske landshold, der lige nu samles for at spille VM-kvalifikation forud for slutrunden næste sommer.

Mahrez skal bruge tiden på at arrangere et skifte væk fra Leicester inden transfervinduet lukker i om bare 10 timer.

. (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Mahrez har længet ville væk fra Leicester for at begyndet et nyt eventyr. Den klub, der er mest interesseret i spilleren er italienske Roma fra Serie A, hvilket nok også højst sandsynligt bliver spillerens næste arbejdsgiver.

Men over de seneste dage – i transfervinduet afsluttende dage – har Premier League topklubber som Chelsea og Tottenham vist interesse i kantspilleren, der kan fungere som breddespiller i begge klubber.

Men faktisk vil også de spanske giganter fra Barcelona prøve at hente den farlige offensiv spiller. Han skal, hvis alt slår fejl, fungere som midlertidig afløser for superstjernen Neymar, der forlod den spanske storklub tidligere på sommeren.

Men ifølge Yahoo Sport er der ingen chance for, at Manchester United, eller en anden Premier League klub vil hente kantspilleren denne sommer. Den største bejler er ifølge samme medie altså AS Roma, der i sidste sæson blev nummer to i Serie A.

“Leicester City FCs algeriske landsholdsspiller Riyad Mahrez er blevet tilladt at forlade landsholdet af Mr. Lucas Alacaraz, der er landstræner, for at tage til Europa og arrangere et skifte inden torsdag aften. ” skriver det algeriske fodboldforbund på deres hjemmeside.

Landsholdet skal tage turen til Zambia for at møde dem i VM-kvalifikationen, men Mahrez forventes at komme tilbage inden og deltage i kampen.