4. Dani Alves

Dani Alves bliver af mange betragtes som en af de bedste backer i sin generation og det er vi ikke helt uenige i. Han har siden tidernes morgen været en del af den international topklasse og var i 2007 med til at vinde Copa America med det brasilianske landshold, mens holdet også kunne lade sig hylde som vindere af Confederations Cups i både 2009 og 2013. Det eneste, der mangler i den tidligere Sevilla- og Barcelona-spillers pokalskab er en VM-guld-pokal.

(Photo by Ira L. Black/Corbis via Getty Images)

Den i dag 34-årige højre back havde chancen i 2014, men i semifinalerne på hjemmebane gik det galt, da Tyskland udmygede det sydamerikanske landshold med 7-1. VM i Rusland er helt sikkert sidste chance for ham.

5. Patrice Evra

Den franske venstre back Patrice Evra var kun en ung teenager, da hans hjemland havde succes i internationale sammenhæng. Da han blev rigtig professionel og slog igennem i Manchester United blev han hurtigt en del af Les Bleus, som det franske landshold også kaldes.

(Photo by Massimiliano Ferraro/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

I dag spiller han for den franske klub Marseille efter ophold hos blandt andet Juventus i den italienske Serie A. Med sine 36 år er de slet ikke sikkert, at han bliver udtaget til landsholdet, men hvis han gør, er det helt sikkert sidste udkald for Evra, som vi ikke tror er typen, der fortsætter til han er 40 år. Med en VM-titel kunne han slutte en gloværdig karriere med både Premier League-, Serie A-guld og Champions League-titler.

6. Wayne Rooney

Der er stadig store spørgsmålstegn omkring Wayne Rooneys fortsatte tid på det engelske landshold. Den nye træner Gareth Southgate ligner nemlig ikke en mand, der er særlig opsat på at give 31-årige Rooney chancen igen på landsholdet. Der er dog inden tvivl om, at den nu Everton-angriber er garant for mål, men med spillere som Harry Kane og Dele Alli kan det blive svært at finde plads til den tidligere Manchester United-angriber.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Med VM i Rusland i 2018 har England muligheden for at ende en 52 år lang periode uden på landsholdet, men det er ikke sikkert, at det bliver med Rooney ved roret.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side