5. Jose Gimenez

Jose Gimenez er en af de navne på listen, som de fleste kan nikke genkendende til. Han betragtes i skrivende stund som en af verdens absolut bedste forsvarsspiller og har været eftertragtet af både Manchester City, Chelsea og Juventus i sommerens transfervindue. Han er dog fortsat at finde i Atletico Madrid, hvor han danner makkerpar med Diego Godin i midterforsvaret – også en uruguyansk landsholdsspiller.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Naturligvis var han en fast del af landsholdet under sommerens slutrunde. Og han var virkelig god. Så god at nogle medier kom ham på slutrundens hold. Gimenez forlod Danubio i 2013 til fordel for netop Atletico Madrid i for under 10 millioner danske kroner. I dag er han kun 23 år og han går en stor fremtid i møde. Han lider dog lidt af skader, og det kan være det, der kan være ødelæggende for hans fremtidige karriere. Ellers tegner alt godt.

4. Walter Gargano

Med over 100 kampe på cv’et i den bedste uruguyanske række, forlod forsvarsspilleren Walter Gargano Danubio FC i 2007 til fordel for Napoli, der lige var rykket op i Serie A. I hans debut-sæson for klubben var han en vigtig del af holdet og han var en af hovedårsagerne til at hans Napoli sin første sæson i Serie A, kvalificerede sig til den Europa League.

Gargano kan både spille i forsvaret eller på den defensive midtbanespiller og det sidstnævnte position, der gjorde hans navn kendt over hele verdenen i 2011, da han var flyvende og Napoli næsten kvalificerede sig til Champions League. I 2012 vandt han pokalturneringen med klubbben og året efter blev han udlånt til Inter og siden Parma.

Siden er det gået lidt ned af bakke. Han skiftede til en mindre mexicansk klub, men uden held og nu spiller han i hjemlandet for Penarol.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side