Det er anden dag i det nye år og det hvis det var rigtig slemt i forgårs, sidder måske med nogle andendags tømmermænd. Den bedste kur mod det er de sprødeste fodbold rygter fra de største klubber i verden. Læs bare med her. 

AF KRISTIAN PARIS

Real Madrid har hentet ny keeper

Hovedstadsklubben skulle eftersigende være mere end tæt på at få en ny keeper i truppen. Det drejer sig som Keap Arrizabalaga, der spiller for Athletic Club. Det skriver den spanske avis Marca. com

Athletic vil ikke sælge deres 23-årige stjerne, men Real vil betalte den baskiske klub hele 200 millioner for den unge spiller – det er nemlig det hans frikøbsklausul er på.


Kroos sælges til Man United


 

Real Madrid er ifølge den britiske avis the Express klar til at lade deres tyske midtbanespiller, Toni Kroos, blive solgt til Manchester United i håbet om at finansiere købet af PSG-stjernen Neymar, der tidligere har spillet for de evige rivaler fra Barcelona.

Real Madrid vil hente Neymar som den spiller, der skal overtage Ronaldos plads når han en gang går på pension.


Anderlecht vil også hente Juventus’ Pjaca


(Photo by Manuel Blondeau/Icon Sport)

Anderlecht er eftersigende interesseret i Juventus spiller Marko Pjaca, nu hvor transfervinduet igen er åbnet. Det skriver den belgiske avis Le Soir.
Den kroatiske landsholdsspiller er blevet kædet sammen med storklubber som Tottenham og Liverpool, men måske kan løftet om fast spilletid hos belgierne lokke den lovende spiller til Anderlecht istedet for de to store klubber.

INGEN har budt på Alexis Sanchez endnu

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Wenger insisterer på, at der endnu ikke har været noget bud på Alexis Sanchez eller Mesut Özil. Transfervinduet åbnede i går og længe har der været ryger om, at Manchester City meget gerne vil hente Alesix Sanchez til Manchester.

Men mon ikke det sker alligevel.


Barca bliver nødt til at betale 1,3 milliarder for Coutinho

Liverpool har sat Coutinhos pris på over 1 milliarder kroner. Det skriver avisen Onda Cena Radio.

Den brasilianske landsholdsspiller er længe blevet kædet sammen med den catalonske storklub, men Jurgen Klopp vil under omstændigheder lade spilleren gå – i hvert fald ikke billigt.