Fulham er netop rykket op. Nu er en af deres spiller også udtage til landsholdet.

Det drejer sig om keeperen Marcus Bettinelli fra Fulham, der netop er blevet ringet op til Englands landsholdstrup. Nationen skal nemlig spille med i UEFA Nations League turneringen, hvor de blandt andre møder Spanien og Schweiz.

Det seneste nyheder er, at Betinelli bliver en del af Englands landsholdstrup. I truppen er også førstevalget Jordan Pickford, Jack Butland og Alex McCarthy.

Efter Betinelli i sidste sæson fik spillet sig på holdet som Fulhams nummer 1, har han mistet den plads henover sommeren. Det ses nemlig, at keepere som Fabri og Sergio Rico er før i køen end den landsholdsaktuelle englænder.

 (Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images)

Han var på bænken i de første to kampe. Der stod Fabri for Fulham i stedet for. Dog fik Betinelli chancen mod Fulham og han var en vigtig spiller for klubben i kampen mod Brighton. Her reddede han nemlig et straffespark så kampen endte 2-2 og London klubben fik reddet et point.

Dog er Rico den keeper, der indtil videre ikke har spillet en sæson. Efter Champions League kvartfinalerne mod Sevilla i sidste sæson, blev han købt af Fulham på en købsoption.

Den 25-årige har startet sæsonen for Fulham på bænken. Faktisk er han ikke en gang blevet udtaget til Fulhams sidste to Premier League kampe. Som et resultat deraf er det netop Betinelli, der er kommet i aktion alligevel. Hans eneste kamp var i Carabao Cuppen mod Exeter fra League Two i pokalturneringens runde to .

Fulham ligger lige nu nummer 13 i den bedste engelske række. De har 4 point i fire kampe. De håber naturligvis på, at i denne sæson, kan de holde sig oppe i the Premier League, og altså ikke rykke ned…