Adrian Rabiot langer efter gårsdagens Champions League-kamp mod Real Madrid, ud efter holdpræstationen hos Paris Saint-Germain og siger, at den franske hovedstadsklubs mangler gennemslagskraft, når det virkelig gælder og styrken til at bevare roen i de store kampe. Det skriver det engelske medie The Telegraph.

Rabiot, der ellers bragte PSG, som klubben også bare kaldes, foran i første opgør af ottendedels-finalen mod Real Madrid, var tydeligt frustreret efter kampens sidste fløjt og med et 3-1-nederlag har franskmændene gjort det svært for sig selv, når de om 14 dages tid tager imod La Liga-klubben og skal forsøge at avancere i turneringen.

Sidste sæson røg Rabiot og resten af PSG-mandskabet også ud i første runde af knockout-fasen i Champions League og det centrale midtbanespiller frygter, at det samme kan ske i denne sæson. Ifølge førnævnte medier siger han: “Det er rigtig godt at kunne score otte mål mod Dijon, men i kampe som den i aftes, så kan vi ikke ingenting. Vi er nødt til at stå sammen og tro på os selv og vores evner.”

Dijon, et af bundholdene i den franske Ligue 1, tabte hele 8-0 til Paris Saint-Germain i sidste måned og var tydeligt fornøjet over den franske hovedstadsklub nederlag til Real Madrid i den spanske La Liga. De tweetede nemlig dette umiddelbart efter kampen:

“Vi gjorde alt vi kunne for at give PSG selvtillid forud for deres kamp mod Real Madrid… Og dette er takken. Pinligt!”

Rabiot siger også: “Jeg er skuffet og frustreret. Vi startede kampen med at være overlegne og producere chancer og så scorede vi. Lige efter bogen, men vi er simpelthen nødt til at kunne gøre det sammen hele kampen igennem. Det nytter ikke noget at vi ikke kan score når vi møder et hold som Real Madrid.

Forud for returkampen på hjemmebane, der er Rabiot dog fortrøstningsfuld og tror på, at det hele nok skal gå godt – han siger: “En 2-0-sejr hjemme om to uger er bestemt ikke umuligt. Jeg tror på resultat, hvilket jeg selvfølgelig også skal.”