(Photo by Andrea Spinelli/Corbis via Getty Images)

Han har med sikkerhed flere valgmuligheder i form af kontrakttilbud, hvis han vælger at blive i Napoli i sin kontrakt ud.

Mendy, der netop er komet fra Monaco denne sommer er netop blevet kontasteret langtidsskadet, og det betyder, at Guardiola ikke har en decideret venstreback de næste syv måneder. Det forlyder, at knæskaden holder Mendy ude i MINDST 7 måneder.

I weekendens topopgør mod Chelsea benyttede den spanske manager Fabian Delph på venstrebacken, og det gik rigtig fint. City slog mestrene fra Chelsea med 0-1 på  udebane, så det må siges at være en godkendt debut på hans nye position i klubben.

Flere medier slår dog fast, at det ikke er langtidsholdbar løsning, og at den tidligere Barcelona-manager ikke har tænkt sig at vente 7 måneder på, at hans 500 millioner spiller vender tilbage. Han vil hente en ny, næste gang det er muligt, og det er det til vinter.

Ghoulam vil derudover passe perfekt til Guardiolas behov, og så kommer han til og med ikke til at koste særlig meget.

Dog er storklubber som både Chelsea og Atletico Madrid også ude efter den algeriske landsholdsspiller, der har imponeret i sin tid i Napoli.