Jose Mourinho indrømmede for nylig på et pressemøde, at den 22-årige Memphis Depay gerne må forlade Old Trafford på en permanent transfer i dette transfervindue.

(Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

Ifølge ESPN, så har Manchester United i går afslået et tilbud fra den franske Ligue 1-klub, Lyon, fordi det var væsentligt mindre end deres salgspris på £15 millioner.

ESPN påstår også, at der har været adskillige forespørgsler i forhold til en mulig lejeaftale, men United er ikke interesserede i at leje Depay ud.

De Røde Djævle vil gerne have en del af deres investering igen. Depay kom til Manchester United fra PSV Eindhoven for £25 millioner i juni 2015.

Det var forventet, at Ronald Koeman ville aflægge et bud på hans landsmand, men ifølge ESPN, så tvivler Everton-træneren på, at Depay vil komme til at trives i Premier League.

Hvis der ikke kommer nogen bud på Depay, er Mourinho klar til at lade hollænderen få mere spilletid. Dette udtaler han til Fox Sports:

“Jeg blev informeret af klubben, at der er en mulighed for, at Memphis forlader os i dette vindue. Jeg kan ikke stoppe ham i det, men jeg ville være mere end glad, hvis han blev i klubben, fordi han er en fantastisk fyr og en rigtig god spiller.

En spiller i hans alder bliver nødt til at spille nogle kampe. Hvis han bliver i klubben, vil jeg give ham et par ekstra kampe, fordi vi har så mange. Hvis han forlader klubben, ønsker jeg ham det bedste for hans fremtiden, fordi han er en fantastisk dreng.”