Tottenham Hotspurs sydkoreanske angriber, Heung-min Son, har fortalt, at han ikke længere ønsker at tage straffespark.

Det har været en frustrerende tid for den 26-årige angriber rent offensivt i denne sæson. Han har endnu ikke scoret efter otte optrædener i alle turneringer for The Lilywhites og har heller ikke haft meget held på landsholdet.

I Sydkoreas 2-0-sejr over Costa Rica i september ramte Son træværket på et straffespark. Landsmanden Lee Jae-sung fulgte dog op på riposten og scorede.

Og under den seneste venskabskamp mod Uruguay missede han endnu en gang sparket fra ellevemeterpletten. Men endnu en gang fulgte en landsmand op. Hwang Ui-jo konverterede riposten om til et mål. Sydkoreanerne vandt kampen med 2-1.

De seneste brændte chancer på straffespark har fået Son til at overveje, om han i fremtiden også skal sparke straffe.

– Vi spillede en god kamp som et hold og formåede at vinde kampen. Personligt er der dog plads til forbedring. Det smerter min stolthed, at jeg brænder straffesparket.

– Jeg tror ikke, jeg skal tage flere straffespark.

– Panama-kampen bliver min sidste landskamp i år, og jeg vil gerne slutte sæsonen af med manér.