Tidligere på sommeren sikrede Manchester United sig en af Premier Leagues hotteste angribernavne foran hans tidligere klub Chelsea, der ellers var meget selvsikker på at hente ham tilbage tre år efter det første salg. 

AF KRISTIAN PARIS

Det belgiske medie Foot skriver her til aften, at Everton tilbød Chelsea hele 500 millioner og to andre spillere mod at sende Romelu Lukaku den anden vej.

Den belgiske landsholdsspiller endte dog med at skrive under med Manchester United for hele 750 millioner, men faktisk var tanken, at han skulle tilbage til Stamford Bridge.

Lukaku blev dog jagtet i hoved og r*v af  United, og muligheden for at blive genforenet med Mourinho og spille sammen med Paul Pogba var angiveligt det, der afgjorde sagen for Lukaku.

Men hvis blot Chelsea havde accepteret, det ikke så høje krav, ville Chelsea måske have Lukaku på holdkortet til weekenden.

 

s (Photo by Alan Martin/Action Plus via Getty Images)

Everton ville mere konkret have 500 millioner for angriberen, plus de to Chelsea spillere Michy Batshuayi og Bertrand Traoré for Lukaku. Og det er altså i sig selv ikke for meget forlangt. 

Chelsea afviste dog hurtigt tilbuddet. Manager Antonio Conte var ikke villig til at lade Batshuayi forlade klubben bare et år efter ankomsten.

The Blues manglende beslutsomhed førte til, at belgierens superagent Mino Raiola arrangerede et skifte til United.

“Omkring to år før Lukaku kom til United blev han kontaktet af Chelsea der ville hente ham tilbage til Stamford Bridge forud for den nye sæson. ” skriver det føromtalte belgiske medie Foot om transferen tidligt på sommeren.

“Mino Raiola spurgte derefter Paul Pogba om at kontakte Lukaku personligt og få ham ‘overtalt’ til at vælge United i stedet for. ”