For nogle år siden var Martin Ødegaard en af de hotteste navne i europæisk fodbold. Den unge teenager spillede eminent for hans klub i Norge, hvor han spillede senior fodbold, selvom han kun var 15 år. 

AF KRISTIAN PARIS 

Nu er det så kommet frem, hvorfor det præcis var Real Madrid, der løb med den eftertragtede teenagers underskrift tilbage i 2015. Eftersigende var valget mellem Bayern München eller spanske Real Madrid.

Bayern Münchens talentspejder, der er chef for den skandinaviske afdeling, Bjørn Andersson, slår fast via 90min.com , at Real Madrid kun løb med Ødegaards underskrift, fordi Bayern München sagde til ham, at han blev nødt til at blive i Norge for at fortsætte sin udvikling.

Ødegaards navn var på alle fodboldfans’ læber, der han overtog den europæiske fodboldscene i 2014 sammen med sin barndomsklub Strømgodset. Han blev også Norges yngste fodboldspiller, der har spillet for A-landsholdet, da han i en alder af 15 år og 253 dage debuterede…

Martin Odegaard Officially Unveiled At Real Madrid

Det medførte selvfølgelig stor interesse fra samtlige store europæiske klubber, og faktisk forholdt det sig således, at Bayern München var favoritter til at skrive under med den unge mand.

Alligevel endte det som bekendt med, at Real Madrid løb med spillerens underskrift, som han satte på en meget lukrativ aftale på trods af hans lave alder.

Real Madrid CF v Getafe CF - La Liga

Helt godt er det dog ikke gået unge Ødegaard, der lige nu er på vippen mellem Real Madrids senior hold og holdets andethold, Castilla.

Faktisk har tidligere Madrid-manager Carlo Ancelotti afsløret, at det ikke var ham, der ville købe Ødegaard, men at det mere var et PR move fra klubbens præsident Florentino Perez.

Ødegaard har som sagt ikke kunne slå igennem i det spanske, og klubben har derfor valgt at udleje spilleren til hollandske Heerenveen, hvor han kun har spillet ni ligakampe i denne sæson.