Manchester United overvejer i øjeblikket et bud på Santos’ midtbanespiller, Lucas Lima. Det melder spillerens agent.

(Photo by Ricardo Nogueira/Getty Images)

Den 27-årige spillers kontrakt udløber med den brasilianske klub i forbindelse med årsskiftet, og er derfor i stand til at skifte væk fra klubben, uden det ville koste andre klubber en eneste krone.

Og nu ser det ud til, at Lima efter alt at dømme, vil fortsætte sin karriere i Europa, hvor han vil prøve lykken. Indtil videre har Lucas Lima nemlig kun optrådt i hjemlandet, Brasilien, hvor han altså i øjeblikket spiller for Neymars tidligere klub, Santos FC.

Crystal Palace blev kædet sammen med ham i løbet af sommeren, men nu fortæller hans agent, Luccas Badia, at United er den engelske klub, som højest sandsynligt ender med at løbe med Lima.

Men Old Trafford-giganterne får det ikke nemt, hvis de vælger at gøre brug af den store interesse, de efter sigende har udtrykt for Lima. Flere europæiske storklubber holder i øjeblikket øje med den brasilianske midtbanespillers situation.

Badia fortalte følgende til det tyrkiske medie, Habertürk.

– Inter, Roma og Barcelona følger Lucas tæt, men Manchester United vil også gerne have fingrene i ham.

– Lucas passer perfekt til Serie A, men nu ser vi. Hans kontrakt udløber den 31. december, og mange klubber er interesserede.