Den argentinske landsholdsspiller har været i søgelyset efter at han selv spåede tvivl om sin fremtid i Manchester City, da han blev spurgt om emnet for tre måneder siden. I dag har klubbens ejer udtalt sig...

Af David Paris 

Manchester Citys angriber Sergio ‘Kun’ Aguero regnes af mange som en af verdens aller bedste spillere og siden ankomsten til ‘den blå del af Manchester’ i 2011 fra Atletico Madrid, har den argentinske landsholdsspiller været en fast bestanddel af de startende elleve spillere på Etihad Staidum. Derudover er han klubbens topscorer og med 33 mål i 45 kampe i denne sæson har den 28-årige angriber for alvor bevist, at han hører hjemme i den internationale topklasse i fodboldverdenen.

Tilbage i februar måned blev han dog interviewet og her sagde han noget, der spåede tvivl om hans tilværelse i Premier League-klubben. Han sagde, da han blev spurgt om sin fremtid i City, at ‘klubben må finde ud af om der er plads til mig eller ej, efter sommerferien’.

Selvom Aguero nettede en del gange i denne sæson har han dog også siddet på bænken i denne sæson og det skyldtes angriberen Gabriel Jesus, som træner Pep Guardiola har fortrukket til fordel for Aguero. På grund af disse to ting har klubber som Juventus, Bayern München og hans gamle klub, Atletico Madrid, meldt deres interesse i spilleren, der også tidligere har optrådt for Independiente i hjemlandet.

I dag har Citys arabiske ejer så udtalt sig om situationen og siger, at ‘et Aguero-exit væk fra Manchester City er latterligt’. 

“Det har der absolut ikke været tale om. Jeg har læst meget om spekulationerne om dette. Det er latterligt. Sergio Aguero er en af de bedste spillere i verden, og vi er et hold, der stræber efter at vinde enhver turnering, vi konkurrerer i. At have Sergio Aguero i truppen er et absolut must, det har der aldrig været tvivl om.”