AF EMIL PLOVGAARD

Manchester Citys mest scorende spiller nogensinde gør sig klar til at returnere tilbage til hans barndomsklub, efter han angiveligt er blevet uvenner med Pep Guardiola.

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Angriberen er forsvundet fra startopstillingen, og det har efterladt den argentinske superstjerne i noget af et tomrum i Manchester.

Derfor er han nu klar til at forlade Manchester City som den mest scorende spiller nogensinde i klubben, for at vende tilbage til barndomsklubben, Independiente.

Den 29-årige Agüero kan selv vælge sin klub, da han er eftertragtet af mange klubber rundt omkring i verden. Blandt andet har han været jagtet af Real Madrid under sin tid på Etihad.

Men kilder tæt på verdensstjernen, fortæller, at en retur til Sydamerika vil være hans næste skridt i karrieren.

Han er stadig en elsket person i barndomsklubben Independiente, hvor pengene fra skiftet til Atletico Madrid for 12 år siden hjalp klubben med at renovere sit stadion.

Et billede af Agüero er stadig at finde i VIP-boksene på Libertadores de America, som stadionet i Buenos Aires hedder.

Sneijder forlader Nice kvit og frit: Skifter til denne klub

På trods af 15 mål i denne sæson, er Agüero frustreret over, at han ikke føler, at Pep Guardiola har nok tillid til ham.

En frustration, han viste, da han blev udskiftet i kampen mod Tottenham, og som et resultat heraf, smed sine handsker væk.

Uoverensstemmelserne med manager Pep Guardiola har vokset sig så store, at de engelske medier, at der ikke er nogen anden udvej end et exit fra City.

”Jeg vil gøre mit bedste fra nu til slutningen af sæsonen, og så må vi se, hvad der sker derefter. Alle kender min drøm om at komme tilbage til Independiente”, siger Agüero til Goal.

Sergio Agüero spillede for Independiente i perioden 1997-2006.

Liverpool gør sig klar til Coutinho-salg: Nu er erstatningen fundet