Den 24-årige Ajax-profil Amin Younes er ifølge italiensk medie meget tæt, på et skifte til Serie A-storklubben Napoli. Det forventes at Younes gennemgår et lægetjek i løbet af dagen i dag.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Gianluca Di Marzio skriver at Napoli er tæt på, at sikre sig en ny forstærkning. Det er Ajax-stjernen Amin Younes som rygtes væk fra den hollandske storklub, og istedet imod den italienske storklub.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Den 24-årige Ajax-profil var mere eller mindre sikker på at han ville skifte til Napoli, når hans kontrakt med Ajax udløb til sommer. Dog har Napoli ifølge mediet betalt et beløb her i januars transfervindue, for at de kunne sikre sig tyskeren nu.

Mediet skriver at Amin Younes skal til lægetjekket hos Napoli, i løbet af dagen i dag. Derfor forventes det at der inden så længe, kan falde en handel på plads mellem Serie A-storklubben og Ajax.

Gianluca Di Marzio melder dog intet om hvad det vil koste Napoli, at sikre Amin Younes tidligere end når hans kontrakt udløber. Samtidig med at det ikke er blevet afsløret, hvilken løn som den tyske kreatør formentlig vil blive tilbudt.

Amin Younes får dog formentlig ikke en startplads hos Serie A-storklubben, da de er super stærke offensivt. Der er spillere som Dries Mertens, Marek Hamsik, Lorenzo Insigne og José Callejón.

Får tyskeren en stor og vigtig rolle hos Napoli, eller finder vi ham på bænken?

Dog forventes det også at den 24-årige tyske Ajax-profil, blot er hentet til klubben som en solid indskifter. Samtidig med at Amin Younes så muligvis kan ende i startopstillingen, hvis en af de førnævnte spillere bliver solgt.

Napoli-stjernerne bliver nemlig ofte rygtet væk fra klubben, så derfor er der en sandsynlighed for at en af de førnævnte spillere forlader klubben.

Læs også: Transfersum vs. spilletid: Så ufattelig mange kroner har Barca brugt på Dembélé pr. spilminut