Sir Alex Ferguson fortæller lidt om forskellen mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Af Lasse Dam Drescher

Den tidligere Manchester United-træner Sir Alex Ferguson, tror han kender til den store forskel mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Sir Alex arbejdede sammen med Cristiano Ronaldo for seks år siden, før at portugeseren tog til Real Madrid i 2009. Da Cristiano Ronaldo blev solgt i 2009, var han den spiller i verden som var blevet solgt for mest. Cristiano Ronaldo er blevet overgået af holdkammeraten Gareth Bale.

Cristiano Ronaldo og Sir Alex Ferguson havde en succesfuld United-tid sammen. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Cristiano Ronaldo og Sir Alex Ferguson havde en succesfuld United-tid sammen. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Der er altid en kæmpe diskussion, om hvem der egentlig er bedst af Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Der vil altid være uenighed, og det er bare sådan det er.

Sir Alex Ferguson udtaler følgende til Dailymail: 

“I skal ikke misforstå mig, Messi er en fantastisk spiller. Det ligner at Messi har bolden tapet fast på foden når han spiller. Men forskellen er egentlig bare at Lionel Messi er en Barcelona-spiller.

Ronaldo kunne spille for Stockport Country, og lave hattrick efter hacttrick. Ronaldo har hele pakken, han kan skyde med begge ben og lave fantastiske hovedstød.

Imens jeg var træner for Manchester United var jeg heldig. Jeg havde spillere som glædeligt brugte mange ekstra timer på træningsbanen for at blive bedre. Gary Neville ændrede hans status fra udemærket, til en fantastisk fodboldspiller fordi han arbejde hårdt. Det samme gjorde David Beckham og en masse andre.

Ronaldo elskede at gøre sig selv helt udmattet. Så han ikke kunne noget lige efter træning, og det gør han stadig. Han vil bare være den bedste i verden.”

Læs også: Ronaldos rekorder bliver ALDRIG tangeret