Af Anders Lang Jensen

Selvom et vist hold fra byen Manchester nærmest allerede har vundet den engelske Premier League, sker der stadig nyt omkring de øvrige hold. Også hos Manchester Citys store ærkerivaler Manchester United.

Photo by Dan Istitene/Getty Images

Dagen i går mandag blev nemlig ikke hvilken som helst mandag. Der var Premier League-kamp mellem Everton og bundproppen Swansea, som endte med en 3-1-sejr til The Toffees på Merseyside. Der kom dog også nyt fra Old Trafford.

Den engelske storklub har nemlig lanceret en helt ny spilletrøje. Det bliver dog ingen almindelig fjerdetrøje, som mange tusinde fans render til shoppen for at få fingrene i hurtigst muligt. Det bliver derudover heller ikke en trøje, vi kommer til at se i den virkelige verden.

Det bliver en helt unik fjerdetrøje kun tilgængelig i FIFA 18 Ultimate Team. Det bliver altså kun den fiktive Paul Pogba og Romelu Lukaku, der kommer til at bære trøjen og ikke i virkeligheden, når det heftige juleprogram ruller over skærmen i den kommende tid fra den engelske liga.

The Red Devils er ikke det eneste hold til at lancere en unik spilletrøje til FIFA. Klubber som Real Madrid, Juventus og Bayern München har også Adidas som trøjesponsor og fået unikke trøjer. Trøjen er meget kraftfuld i farverne med en rød farve og den sorte trøje.

Trøjen er uden tvivl unik, og spørgsmålet er dog bare, om den skal lanceres til en virkelig spilletrøje, som Manchester United skal bære i klubbens udekampe eller specielle begivenheder, da det trods alt er en fjerdetrøje. Har den potentialet til det måske i næste sæson?

Trøjen skal kunne vinde kampe og hive masser af point ind på kontoen, hvis den skulle have været brugt i den virkelige sæson, der som sagt nu når det historiske juleprogram. Manchester United ligger allerede 11 point bag Manchester City i topstriden.