Carlo Ancelotti er gået offentlig med en noget anderledes og meget humoristisk sammenligning af hans egen spiller, Franck Ribery. 

AF KRISTIAN PARIS 

Carlo Ancelotti, en af de helt store managere i moderne fodbold, har sammenlignet Bayern München og Frankrig kantspiller Frank Ribery, med en Ferrari. Det kommer efter, han skulle svare på, hvorfor han simpelthen ikke kan vælge franskmanden til startopstillingen uge efter uge.

På trods af det, har Ribery alligevel gang i særdeles godkendt sæson, med hele 14 assists og tre mål i alle turneringer. En meget lovende tilbagekomst fra sidste sæson, der for franskmandens vedkommende blev totalt ødelagt af skader.

Da Ancelotti svarede på journalisternes spørgsmål fra det franske medie Journal du Dimanche, blev han citeret: “Man skal ikke glemme, at fodbold bare er et spil.”

“Du bliver nødt til at være klar over, at du ikke skal være fokuseret hele tiden. Ribery kan snakke en smule italiensk, og er altid i godt humør. Jeg elsker ironi, og har sgu en lille joke kørende med ham” forklarede den italienske succes manager.  

Selvfølgelig er det ikke muligt, at han spiller hver eneste kamp. Jeg har en masse gode spillere. Men jeg synes også, jeg har fundet en god balance.” 

Ribery har faktisk kun startet inde i  10 kampe i ligaen i denne sæson, og de fleste af hans spilleminutter, kommer efter den aldrende franskmand er blevet skiftet ind.

Med Riberys direkte konkurrent, Douglas Costa, der ser ud til at være ude det næste stykke tid, er der formentlig mere spilletid til franskmanden i sigte.

 

Bayern er lige nu i toppen af Bundesligaen, og i skrivende stunder gæster de Hoffenheim på deres hjemmebane.