Liverpools offensive spiller Philippe Coutinho har i flere omgange været rygtet væk fra Anfield, men nu, hvor transfermarkedet snart lukker, er der endnu ingen klubber, der sikret sig brasiliasnerens underskrift. Liverpool-holdkammeraten og anfører Jordan Henderson forsikrer medierne om, at transferrygterne ikke påvirker holdet – også selvom klubben møder Arsenal senere i dag, søndag, i Premier Leagues trejde runde. 

Af David Paris 

Transfermarkedet lukker torsdag nat og der er derfor under en uge til, at den nuværende Liverpool-spiller Philippe Coutinho kan skifte klub. Den catalanske storklub Barcelona har været den mest interesserede parter, men Merseyside-klubben skulle angiveligt have afvist en bud på 115 millioner pund fra netop Barca, som klubben også bare bliver kaldt.

Hovedpersonen selv har udtalt, at han skulle have indgivet en transferanmodning til Liverpool-bestyrelsen og fortalt træner Jurgen Klopp om sit ønske. Derudover har han indtil videre ikke spillet nogen kampe for The Reds, idet han skulle være blevet skadet.

Liverpool-anføreren Jordan Henderson har en kommentar til Coutinho-situationen og fortæller til det engelske medie The Telegraph følgende:

“Som spillere og som professionelle forventer du, at ting som dette kan ske, især når transfervinduet er åbent. Det er sommetider fodboldens karakter. Du bliver nødt til at acceptere det og komme videre.

“Som spillere fokuserer du på det vigtige – at spille fodbold og gøre dit job. Og jeg har følt, at vi har gjort det glimrende i løbet af de sidste par uger. Vi skal bare fortsætte.”

Da han blev spurgt om at det svært at ignorere transferrygterne om en af klubbens bedste spillere, Coutinho, svarede han: “Det er det. Men det er sådan det er – spillere kommer til klubben og forlader den også – du skal holde sammen som et hold og fokusere på det, der er vigtigt. Det er at spille godt og vinde kampe, og forhåbentlig kan vi gøre det samme igen imod Arsenal.”