LONDON, ENGLAND - AUGUST 14: Arsene Wenger, Manager of Arsenal looks on during the Premier League match between Arsenal and Liverpool at Emirates Stadium on August 14, 2016 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Det forventes, at Arsenal er en af de klubber, der kommer til at være aktive i her til sidst i transfervinduet, og klubbens manager Arsene Wenger vil i hvert fald blive presset voldsomt af klubbens fans til at handle.

Arsenal siges at være ude efter en angriber og en central forsvarsspiller, og i denne artikel kigger vi på deres jagt på en central forvarsspiller.

Shkodran Mustafi er den ultimative favorit til at blive Arsenals nye forsvarsspiller, men det virker til, at handlen er gået lidt i stå. Ifølge Sky Germany kæmper de to klubber om prisen på den tyske landsholdsspiller, der gerne vil skifte til Arsenal. Arsenal har eftersigende budt 200 millioner kroner, men Valencia forsøger at få en højere pris, hvilket ifølge BBC Sport har fået Arsenal til at vente, fordi de vil have penge nok til at hente en angriber.

Ömer Toprak og danske Simon Kjær har været nævnt som alternativer til Shkodran Mustafi, men der har ikke været meget udover det, og det ligner løse rygter, som ikke udvikler sig yderligere.

I England har Jonny Evans været sat i forbindelse med Arsenal, men han ser ikke ud til at være mulig, da WBA vil have minimum 25 millioner pund for ham, og det er meget usandsynligt, at Arsenal vil betale dette.

Seneste rygte omkring Arsenals forsvarsjagt er, at man skulle være interesserede i Phil Jones, der er lidt ude i kulden hos Manchester United. Den mulighed ser dog også ud til at være lukket, da Jose Mourinho ikke er interesseret i at handle med Arsenal og Arsene Wenger.

Det ligner derfor ikke, at der er en central forsvarsspiller på vej til Arsenal lige foreløbig, som stadigvæk kigger på deres muligheder med en uge tilbage af transfervinduet.