Petr Cech er mange gange blevet sat til at forlade Chelsea ved transfer vinduet denne sommer. Hovedårsagen til denne antagelse må være et tab af den tjekkisk målmands 1. plads på London holdet til Thiabaut Courtois sidste sæson. Chelsea endte denne sæson med hele 87 point og vandt derfor stort Premier League 2015. Derfor ses det ikke som mulighed for Petr Cech at kommet tilbage på 1. holdet efter Thiabaut Courtois’s flotte præstation gennem den forgående sæson.
Den eneste der indtil videre har afholdt Arsenal og Chelsea i at afslutte forhandlingerne om den tjekkisk fodboldmålmand har været en accept fra Arsenal’s side af Chelsea’s vilkår. Dette ser dog ud til at være faldet på plads denne eftermiddag.

Arsenal skal give 11 milliner pund for at købe Petr Cech fri af kontrakt! 

Det er netop det overstående vilkår Arsenal har været uvillig til at acceptere i forhandlingerne om den 31-årig målmand. I følge den engelske avis The Mirror er Arsenal dog gået med til disse vilkår denne eftermiddag og forhandlingerne er nu tæt på en realitet!
Samtidig mener avisen at Petr Cech vælger Arsenal i stedet for den også interesserede klub PSG, da Cech’s familie er knyttet til London og fordi målmanden har aftalt personlige forhold til en værdi af 100.000 pund om ugen.
Avisen The Daily Mail har udgivet en lignede artikel og det kunne se ud til at Petr Cech er på vej med en envejs billet til Emirates.

Petr Cech’s evt. første kamp for Arsenal vil være mod Chelsea.

Hvis forhandlingerne falder på plads mellem Arsenal og Chelsea, så vil dette være Arsenals første handel i dette sommers transfer vindue. Petr Cech’s første kamp for Arsenal ville i så tilfælde bliver mod hans nuværende hold Chelsea d. 2 August, hvor Arsenal som FA Cup vinder møder Chelsea som PL vinder i the Community Shield på Wembley.

Læs også: Real Madrid forbereder vild byttehandel: Er klar til at bytte forsvarsstjerne for De Gea

Læs også: Manchester United henter tysk legende