Det er ikke længe siden, at de fleste helt havde afskrevet den tidligere engelske landsholdsspiller for overhovedet at komme i nærheden af Arsenals startopstilling nogensinde igen. Men det har altså ændret sig… 

AF KRISTIAN PARIS

Derfor havde man også regnet med, at Jack Wilshere ville forlade sin barndomsklub, efter han ikke havde haft det mest succesrige ophold i Bournemouth i sidste sæson. Arsenal kom dog ikke af med ham og heldigivs for det -for Wenger har faktisk spillet englænderen en del i denne sæson.

Det er primært skader, der har sat en stopper for ungdomslandsholdsspillerens ellers meget lovende karriere. Tidligere blev han betragtet som den nye store engelske superstjerne, der skulle føre Arsenal og landsholdet til triumfer og trofæer i fremtiden – sådan gik det dog bare ikke.

Den engelske avis David Ornstein slår nu fast i et interview på BBC 5 Live Sport, at Wilshere meget vel kan underskrive en ny kontrakt med klubben, efter han i denne sæson har bidt sig fast i startopstillingen på Emirates igen.

Men den 26-årige midtbanespiller bliver dog nødt til at gå ned i løn, hvis han ønsker at fortsætte i klubben. Det forventes dog,, at han tager i mod tilbuddet med åbne arme, eftersom det blev gjort klart for ham, at han ikke er en så eftertragtet herre ude i det store fodboldeuropa.

Den klub, Bournemouth, som han var udlejet til i sidste sæson, nægtede nemlig at hente ham på en permanent kontrakt -det på trods af, at han spillede hele 27 kampe for klubben i Premier League.

Hvis Wilsheres positive udvikling i både form og skadeshistorik fortsætter kan det meget vel være, at vi ser ham som en strålende stjerne i Premier League såvel som på det engelske landshold  – måske har han endda mulighed for at komme med til VM til sommer i Rusland.