Spanske Bellerin er glad for at han tog chancen og skiftede til Arsenal.  Foto: David Klein/Sportimage/Cal Sport Media.

Spanske Bellerin er glad for at han tog chancen og skiftede til Arsenal.
Foto: David Klein/Sportimage/Cal Sport Media.

Den spanske back, Hector Bellerin, har ofte afvist, at han er interesseret i et returskifte til FC Barcelona, som han forlod til fordel for Arsenal tilbage i sommeren 2011.

Faktisk er ham og hans agent i færd med at forhandle med Arsenal om en ny aftale, der forventes underskrevet inden længe.

Den 21-årige back fortæller således i dag i et interview med den spanske avis, SPORT, at han ikke følte sig værdsat i Barcelona, og mener, at klubben undervurderede hans evner. Det var iblandt en af årsagerne til, at han turde tage chancen i det engelske hos Arsene Wenger, røber han i et nyt, afslørende interview:

“Mange ting spillede ind i forhold til min afsked med Barcelona. Jeg havde tilbragt meget tid i klubben, hvor jeg spillede på deres akademi. Jeg følte mig dog ikke værdsat. Da Arsenal ringede – og jeg snakkede med Wenger, så faciliteterne, og opdagede klubbens identitet, ville jeg rigtig gerne til Arsenal.

Der var så mange mennesker i Spanien, der ikke forstod, hvorfor jeg rejste. Nu siger de samme folk, at de er glade for, at jeg tog det valg, da jeg min fremtid ville have været alt for usikker, hvis jeg var fortsat hos Barcelona.

Lige meget hvad, så var der bare nogen ting dengang, som fortalte mig, at det at skifte til Arsenal var det rigtige valg. I dag er jeg glad for, at jeg har truffet den beslutning.”

Spanieren pådrog sig en mindre skade i Premier League-kampen mod Tottenham lige inden landsholdspausen, og måtte derfor melde afbud til det spanske U21-landshold.

Bellerin forventes først klar til kampen mod Manchester City den 18. december, og misser højst sandsynligt otte kampe inden da.