Arsenal-midtbanemand mener, at han bliver brugt forkert på klubplan.

Jack Wilshere har stort set fået hele sæsonen spoleret af en skade. Tre ligakampe er det dog blevet til, men når han endelig spiller, er det både i denne og forrige sæson ofte på en unaturlig plads. Det mener englænderen selv ifølge The Guardian.

Santi Cazorla, Mesut Özil og Jack Wilshere. [Getty Images]

Jack Wilshere her med sine to klubkammerater Mesut Özil og Santi Cazorla. [Getty Images]

For Arsenal har jeg spillet på kanten, hvilket ikke er mig. Jeg er ikke kantspiller. Men Roy (Hodgson, red.) virker til at have tillid til mig på midten, så det er jeg glad for.

Den 24-årige Gunners-spiller hentyder til sin plads på det engelske landshold, hvor han senest startede på sin naturlige position – centralt på midtbanen – i Englands 2-1 sejr i vendskabskampen over Tyrkiet på Etihad Stadium. Her blev det til lidt over en times spil.

Hvorvidt Wilshere skal til EM eller bliver siet fra den endelige trup vides endnu ikke. Ifølge spilleren selv er det vigtigt, at han får kampe under huden ovenpå den lange skadespause.

Det vigtigste for mig nu, er at spille kampe og blive skarp. Jeg ved, hvordan det er at komme tilbage fra en skade, og kamp for kamp bliver jeg bedre og bedre.