Arsenal har i øjeblikket brug for alle midler for at de slutte sæsonen af på bedst tænkelige måde. Måske er det også manager Arsene Wenger sidste sæson i London. Det ser i hvert fald sværere ud nu… 

AF KRISTIAN PARIS 

Arsenal vil, desværre for dem, være uden Shkodran Mustafi når de søndag møder Man City i FA Cup semifinalen. Ligeledes ser det også ud til, at Danny Welbeck står overfor en skade til weekendens topopgør.

Den tyske landsholdspiller er holdt ude med en lår skade, efter han også gik glip af mandagens 2-1 sejr ude mod Middlesbrough. Her var Wenger nødt til at lave drastiske ændringer i kampen, da tyskeren måtte udgå.

 

Rob Holding o Gabriel Paulista udgjorde sammen med tilbagevendte Laurent Koscielny en treback kæde, og det er derfor sandsynligt, at det bliver samme formation i weekendens vanvittige vigtige opgør.

FBL-ENG-PR-MIDDLESBROUGH-ARSENAL

Mediet Express afslører de seneste nyheder i form af et interview med manager Arsene Wenger:

“Det seneste nyheder for holdet er, at alle er klar til kamp…” 

“Danny Welbeck er usikker og  Mustafi er ude. Det er det. Ospina er desuden også ude sammen med Lucas Perez. Det forholder sig sådan, at Ospina kan være tilbage om ca 10 dage.” 

FBL-ENG-PR-ARSENAL-MAN CITY

Nyhederne vil måske ikke bekymre London klubben eftersom både Welbeck og Mustafi begge var syndebukke i Arsenal 3-0 nederlag til Crystal Palace tidligere på måneden.

Duoens fravær var ikke til at mærke da klubben slog Middlesbrough tidligere på ugen, og Wenger håber på, at de samme spillere kan fortsætte deres gode præstationer på Wembley i weekenden.

Ironisk nok spillede Mustafi faktisk en stor rolle i klubbens tidligere opgør mod City, der endte 2-2. Han lavede faktiske en assist til Theo Walcott, der scorede på et hjørnespark.

FBL-ENG-PR-ARSENAL-SWANSEA