Luk Hazard fuldstændig ned

 

Nok det, som Arsenal-spillerne mindst har en behov for at blive mindet om. Den belgiske landsholdspiller er simpelthen eminent mod konkurrenter fra London. Og det bliver helt sikkert også tilfældet i aften, såfremt The Gunners ikke formår at lukke Eden Hazard ned. De skal simpelthen sidde tæt på ham alle 90 minutter, for slipper de ham ude af syne bare 30 sekunder, kan der opstå situationer, der højst sandsynligt kan blive kampafgørende. Tilbage i februar var dette tilfældet, da han scorede sit flotte solomål ved at afdrible flere Arsenal-spillere startende fra midten.

I 881 minutter fordelt på 12 kampe mod Arsenal har 27-årige Hazard scoret fire mål på ni forsøg.

Sørg nu for ikke at være dumme i feltet

Med overskriften menes, at Arsenal skal passe på ikke at være overmodige, dumme og for aggressive i deres eget felt. For det vil Chelsea-spillerne helt sikkert udnytte og det vil resultere i et straffespark. Det skete blandt andet sidste gang de to klubber mødte hinanden; i 2-2-kampen i Premier League for et par uger siden.

Chelsea har scoret på de sidste seks straffespark de har fået tildelt mod Arsenal – og i alle kampene har de vundet eller spillet uafgjort. Det er ofte Eden Hazard, der modtager dem og ofte også ham, der eksekverer dem – derfor hænger dette punkt sammen med de forrige: luk nu bare Eden Hazard ned.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side